Olet täällä: Ominaisuudet > Yhteensopivat sensorit > Sensoreiden yhdistäminen kelloon

Sensoreiden yhdistäminen kelloon

Sykesensorin yhdistäminen kelloon

Kun käytät kelloon yhdistettyä Polar-sykesensoria, kello ei mittaa sykettä ranteestasi.

1. Kostuta kiinnitysvyön elektrodipinnat.
  2. Kiinnitä lähetinyksikkö kiinnitysvyöhön.
  3. Kiinnitä kiinnitysvyö rintakehäsi ympärille ja säädä vyön pituus niin, että se on tiukalla.
  4. Siirry kellossa kohtaan Asetukset > Yleisasetukset > Yhdistä ja synkronoi ja napauta Yhdistä sensori tai muu laite.
  5. Kosketa sykesensoria kellolla ja odota, että sensori löytyy.
  6. Kun sykesensori löytyy, laitteen ID, kuten Polar H10 xxxxxxxx, tulee näyttöön. Aloita yhdistäminen napauttamalla vihreä tarkastusmerkkikuvake.
  7. Yhdistäminen valmis tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.