Olet täällä: Aloittaminen > Näppäintoiminnot ja kosketusnäyttö

Näppäintoiminnot ja kosketusnäyttö

Kellossa on yksi painike, jonka toiminnot vaihtelevat käyttötilanteen mukaan. Seuraavassa taulukossa kerrotaan painikkeen toiminnot eri tiloissa.

Ajannäyttötila Valikko Treenin aloitustila Treenin aikana

Avaa valikko

Aloita yhdistäminen tai synkronointi pitämällä painiketta painettuna

Valaise näyttö

Palaa edelliselle tasolle

Älä muuta asetuksia

Peruuta valinnat

Valaise näyttö

Palaa ajannäyttötilaan

Valaise näyttö

Keskeytä treeni painamalla kerran. Jatka treeniä napauttamalla näyttöä.

Kun treeni on keskeytetty, voit lopettaa sen pitämällä painiketta painettuna.

Valaise näyttö

Kosketusvärinäyttö

Kosketusvärinäytössä voit helposti siirtyä kellotaulusta toiseen ja selailla luetteloita ja valikoita pyyhkäisemällä näyttöä sekä valita kohteita napauttamalla näyttöä.

• Vahvista valinnat ja valitse valikkokohteita napauttamalla näyttöä.
  • Selaa valikkoa pyyhkäisemällä näyttöä ylös tai alas.
  • Treenin aikana voit selata eri treeninäkymiä pyyhkäisemällä näyttöä vasemmalle tai oikealle.
  • Vaihda kellotaulua pyyhkäisemällä näyttöä vasemmalle tai oikealle ajannäyttötilassa.
  • Avaa pika-asetusvalikko (näytön lukitus, älä häiritse, lentotila) pyyhkäisemällä näyttöä alaspäin ajannäyttötilassa.
  • Näytä ilmoitukset pyyhkäisemällä näyttöä ylöspäin ajannäyttötilassa.
  • Näet tarkempia tietoja napauttamalla näyttöä.

Pyyhi kosketusnäytöltä lika, hiki tai vesi pois liinalla, jotta näyttö toimii oikein. Kosketusnäyttö ei reagoi oikein, jos käytät sitä käsineet kädessäsi.

Ilmoitusten katselu

Lue ilmoitukset pyyhkäisemällä näytön alareunasta ylöspäin tai kääntämällä rannettasi ja katsomalla kelloasi heti kellon väristyä. Näytön alareunassa näkyvä punainen piste ilmaisee, että olet saanut uusia ilmoituksia. Katso lisätietoja kohdasta Puhelimen ilmoitukset.

Taustavalon sytyttäminen pikavalinnalla

Taustavalo syttyy automaattisesti, kun käännät rannettasi katsoaksesi kelloa.