Hurtigmeny

Du kan få tilgang til hurtigmenyen ved å trykke på hurtigmenyikonet fra førtreningsmodus og under en økt når den er midlertidig stanset.

Alternativene som vises på hurtigmenyen avhenger av sportsaktiviteten du har valgt, og om du bruker GPS.

Treningsforslag:

Under treningsforslag ser du de daglige FitSpark-treningsforslagene.

Bassenglengde:

Det er viktig at du velger riktig bassenglengde når du bruker Svømming/Svømmebasseng-profilen, siden dette påvirker beregningen av tempo, distanse og svømmetak, i tillegg til SWOLF-resultatet. Trykk på Bassenglengde for å få tilgang til Bassenglengde-innstillingen, slik at du om nødvendig kan endre den tidligere angitte bassenglengden. Standardlengdene er 25 meter, 50 meter og 25 yards, men du kan også stille den inn til en egendefinert lengde. Minimumslengden som kan velges, er 20 meter/yards.

Bassenglengde-innstillingen er bare tilgjengelig i førtreningsmodus på hurtigmenyen.

Favoritter:

I Favoritter finner du treningsmål du har lagret som favoritter i Flow-nettjenesten og synkronisert til klokken. Velg et favorittreningsmål du vil bruke. Når valget er gjort, går klokken tilbake til førtreningsmodus hvor du kan starte treningsøkten.

Du finner mer informasjon under Favoritter.

Intervalltidtaker:

Du kan stille inn tids- og/eller distansebaserte intervalltidtakere for å ta den nøyaktige tiden på trenings- og restitusjonsfaser under intervalltreningsøkter.

Du legger til en intervalltidtaker i treningsvisningene for økten ved å velge Tidtaker for denne økten > . Du kan bruke en tidligere innstilt tidtaker eller opprette en ny tidtaker ved å gå tilbake til hurtigmenyen og velge Intervalltidtaker > Still inn tidtakere:

1. Velg Tidsbasert eller Distansebasert: Tidsbasert: Angi minutter og sekunder for tidtakeren, og trykk på grønt hakeikon. Distansebasert: Still inn distansen for tidtakeren, og trykk på grønt hakeikon. Still inn annen tidtaker? vises. Trykk på grønt hakeikon for å stille inn en annen tidtaker.
  2. Når du er ferdig, går klokken tilbake til førtreningsmodus hvor du kan starte treningsøkten. Tidtakeren starter når du starter treningsøkten.

Du finner mer informasjon under Under trening.

Nedtellingstidtaker:

Du legger til en nedtellingstidtaker i treningsvisningene for økten ved å velge Tidtaker for denne økten > . Du kan bruke en tidligere innstilt tidtaker eller opprette en ny tidtaker ved å gå tilbake til hurtigmenyen og velge Nedtellingstidtaker > Still inn tidtaker. Still inn nedtellingstiden, og trykk på grønt hakeikon for å bekrefte. Når du er ferdig, går klokken tilbake til førtreningsmodus hvor du kan starte treningsøkten. Tidtakeren starter når du starter treningsøkten.

Du finner mer informasjon under Under trening.

Når du velger et treningsmål for økten, vises alternativene Favoritter og Treningsforslag som utilgjengelige på hurtigmenyen. Dette er fordi du bare kan velge ett mål for økten. Hvis du velger det utilgjengelige alternativet, blir du spurt om du vil endre målet. Bekreft et annet mål ved å trykke på grønt hakeikon.