Generelle innstillinger

For å vise og redigere de generelle innstillingene trykker du på knappen i Tidsvisning, sveiper ned menyen og trykker på Innstillinger og deretter Generelle innstillinger.

I Generelle innstillinger finner du følgende:

• Kobl. og synkr.
  • Kontinuerlig pulsmåling
  • Flymodus
  • Ikke forstyrr
  • Telefonvarsler
  • Enheter
  • Språk
  • Varsel om inaktivitet
  • Vibrering
  • Jeg har klokken på
  • Navigasjonssatellitter
  • Om klokken

Kobl. og synkr.

• Koble til og synkroniser telefon/Koble til sensor eller annen enhet: Koble sensorer eller telefoner til klokken. Synkroniser data med Flow-appen.
  • Tilkoblede enheter: Vis alle enhetene du har koblet til klokken. Dette kan omfatte pulssensorer og telefoner.

Kontinuerlig pulsmåling

Sett funksjonen for kontinuerlig pulsmåling til , Av eller Bare om natten. Du finner mer informasjon under Kontinuerlig pulsmåling.

Flymodus

Velg eller Av.

Flymodus blokkerer all trådløs kommunikasjon på klokken. Du kan fortsatt bruke den, men du kan ikke synkronisere dataene dine med Polar Flow-mobilappen eller bruke klokken med trådløst tilbehør.

Ikke forstyrr

Sett Ikke forstyrr-funksjonen til , Av eller På ( – ). Angi perioden når Ikke forstyrr skal gjelde. Angi Begynner kl. og Slutter kl. for perioden. Når funksjonen er aktivert, får du ingen varsler eller anropsvarsler. Bevegelsen for aktivering av bakgrunnslys er også deaktivert.

Telefonvarsler

Slå telefonvarsler Av eller På når du ikke trener. Vær oppmerksom på at du ikke kommer til å motta varsler under treningsøkter.

Enheter

Velg metriske (kg, cm) eller britiske (lb, ft). Angi hvilke enheter som skal brukes til måling av vekt, høyde, distanse og hastighet.

Språk

Du kan velge hvilket språk du vil bruke på klokken. Klokken har støtte for følgende språk: Bahasa Indonesia, Čeština, Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk, Polski, Português, Русский, Suomi, Svenska, 简体中文, 日本語 og Türkçe.

Varsel om inaktivitet

Sett varselet om inaktivitet til eller Av.

Vibrering

Sett vibrering for rulling i menyelementer til eller Av.

Jeg har klokken på

Velg Venstre hånd eller Høyre hånd.

Navigasjonssatellitter

Fra og med programvareversjon 2.0.25 kan du endre satellittnavigasjonssystemet klokken bruker, i tillegg til GPS. Innstillingen finnes i klokken under Generelle innstillinger > Navigasjonssatellitter.Du kan velge GPS + GLONASS,  GPS + Galileo eller GPS + QZSS.Standardinnstillingen er GPS + GLONASS.Disse alternativene gir deg muligheten til å teste forskjellige satellittnavigasjonssystemer og finne ut om de kan gi bedre ytelse i de områdene de dekker.

GPS + GLONASS

GLONASS er et globalt russisk satellittnavigasjonssystem. Det er standardinnstillingen ettersom den har den beste globale synligheten og er den mest pålitelige av de tre. Generelt er dette vår anbefaling.

GPS + Galileo

Galileo er et globalt satellittnavigasjonssystem opprettet av EU. Det er fortsatt under utvikling og regnes med å være ferdig ved utgangen av 2020.

GPS + QZSS

QZSS er et regionalt tidsoverføringssystem bestående av fire satellitter og et satellittbasert forbedringssystem utviklet for å forbedre GPS i områder i Asia og Oseania, med fokus på Japan.

Om klokken

Kontroller enhets-ID-en for klokken samt programvareversjon, HW-modell, A-GPS-sluttdato og de Polar Ignite-spesifikke forskriftsetikettene.

Start klokken på nytt: Prøv å starte klokken på nytt hvis du opplever problemer med enheten. Innstillingene eller de personlige dataene dine slettes ikke fra klokken selv om du starter den på nytt. Trykk på displayet for å starte klokken på nytt, og trykk én gang til for å bekrefte omstart. Du kan også starte klokken din på nytt ved å trykke på knappen og holde den inne i ti sekunder.