Trainingsoverzicht

Na de training

Direct na je training krijg je een overzicht van je trainingssessie op je horloge. In de Polar Flow app en de Polar Flow webservice krijg je een meer gedetailleerde en geïllustreerde analyse.

Welke informatie wordt weergegeven in het overzicht, is afhankelijk van het sportprofiel en de verzamelde gegevens. Je trainingsoverzicht kan bijvoorbeeld de volgende informatie bevatten:

Starttijd en -datum

De duur van je sessie

Tijdens de sessie afgelegde afstand

Hartslag

Je gemiddelde en maximale hartslag tijdens de sessie

De cardiobelasting van je sessie

Hartslagzones

Trainingstijd in verschillende hartslagzones

Calorieën

Tijdens de sessie verbruikte calorieën

Vetverbrandings-% van calorieën:  Calorieën uit vetverbranding tijdens een training uitgedrukt als percentage van het totaal aantal verbrande calorieën tijdens de trainingssessie

Tempo/snelheid

Gemiddelde en maximale snelheid of tempo van de sessie

Running Index: de klasse en numerieke waarde van je hardloopprestatie. Lees meer in het hoofdstuk Running Index.

Snelheidszones

Trainingstijd in verschillende snelheidszones

Pas-/trapfrequentie

Je gemiddelde en maximale pasfrequentie van de sessie

Je pasfrequentie wordt gemeten met een ingebouwde versnellingsmeter voor je polsbewegingen.

Hoogte

Maximale hoogte tijdens de sessie

Gestegen meters/voet tijdens de sessie

Gedaalde meters/voet tijdens de sessie

Automatische ronden

Rondenummer

Beste ronde

Gem. ronde

Je trainingsoverzichten later bekijken op je horloge:

Veeg in de tijdweergave naar links of rechts om naar de displayweergave Laatste trainingssessies te bladeren en tik daarna op het display.

Je kunt de overzichten van je trainingssessies van de afgelopen 14 dagen bekijken. Veeg omhoog of omlaag naar de trainingssessie die je wilt bekijken en tik op de trainingssessie om het overzicht te openen. Je horloge kan maximaal 20 trainingsoverzichten bevatten.

Trainingsgegevens in de Polar Flow app

Je horloge synchroniseert automatisch met de Polar Flow app nadat je een trainingssessie hebt voltooid en je telefoon binnen het bereik van Bluetooth is. Je kunt je trainingsgegevens ook handmatig vanaf je horloge synchroniseren door de knop op je horloge ingedrukt te houden wanneer je aangemeld bent bij de Flow app en je telefoon binnen het bereik van Bluetooth is. In de app kun je na elke sessie in één oogopslag je gegevens analyseren. Met de app kun je offline snel een overzicht bekijken van je trainingsgegevens.

Zie Polar Flow app voor informatie.

Trainingsgegevens in de Polar Flow webservice

Analyseer elk detail van je training en krijg meer inzicht in je prestaties. Volg je vorderingen en deel je beste sessies met anderen.

Zie Polar Flow webservice voor meer informatie.