Opnieuw opstarten en resetten

Als je problemen ondervindt met je horloge, probeer het dan opnieuw op te starten. Als je het horloge opnieuw opstart, gaan je instellingen en persoonlijke gegevens niet verloren.

Het horloge opnieuw opstarten

Druk op je horloge op de knop TERUG, veeg omhoog naar Instellingen, navigeer naar Instellingen > Algemene instellingen > Info over je horloge > Je horloge opnieuw opstarten. Tik eerst op Je horloge opnieuw opstarten en tik daarna op om te bevestigen dat je het horloge opnieuw wilt opstarten.

Je kunt je horloge ook opnieuw opstarten door de knop 10 seconden ingedrukt te houden.

De fabrieksinstellingen van je horloge herstellen

Als opnieuw opstarten van je horloge geen effect heeft, kun je de fabrieksinstellingen herstellen. Let op: als je de fabrieksinstellingen herstelt, worden al je persoonlijke gegevens en instellingen van je horloge verwijderd en moet je het horloge daarna weer opnieuw configureren. Alle gegevens die je vanaf je horloge naar je Flow account hebt gesynchroniseerd, zijn veilig.

  1. Ga naar flow.polar.com/start en download en installeer de Polar FlowSync software voor gegevensoverdracht op je computer.
  2. Sluit je horloge aan op de USB-poort van je computer.
  3. Open de instellingen in FlowSync.
  4. Druk op de knop Fabrieksinstellingen resetten.
  5. Als je de Polar Flow app gebruikt om te synchroniseren, controleer dan de lijst met gekoppelde Bluetooth-apparaten op je smartphone en verwijder je horloge uit de lijst als het daarin wordt vermeld.

Nu moet je je horloge opnieuw configureren, via een smartphone of computer. Gebruik bij de configuratie het Polar-account dat je gebruikte voordat je het horloge ging resetten.

Als je geen computer hebt, of als de reset via de computer niet werkt, kun je je horloge ook vanaf het apparaat zelf resetten: Houd de knop van het horloge 10 seconden lang ingedrukt totdat een Polar logo wordt weergegeven. Wacht tot het horloge opnieuw start en herhaal dit proces dan 10-12 keer. Als het resetten van de fabrieksinstellingen is voltooid, zal je horloge je vragen om je taal te selecteren.