Snelinstellingen

Menu Snelinstellingen

Veeg vanaf de bovenkant van het display omlaag om het menu Snelleinstellingen te openen. Veeg naar links of naar rechts om door het menu te bladeren en kies Alarm, Schermvergrendeling, Niet storen of Vliegmodus:

  • Alarm: Tik op het alarmpictogram om de alarminstellingen te wijzigen.
  • Schermvergrendeling: Tik op het pictogram Schermvergrendeling om de schermvergrendeling in te schakelen. Houd de knop 2 seconden ingedrukt om het scherm weer te ontgrendelen.
  • Niet storen: Tik op het pictogram Niet storen om deze functie in te schakelen. Tik opnieuw om de functie weer uit te schakelen. Als Niet storen is ingeschakeld, ontvang je geen meldingen of waarschuwingen bij inkomende gesprekken. De functie Verlichting inschakelen is ook uitgeschakeld.
  • Vliegmodus: Tik op het pictogram Vliegmodus om deze functie in te schakelen. Tik opnieuw om de functie weer uit te schakelen. De vliegmodus breekt alle draadloze communicatie vanaf je horloge af. Je kunt je horloge wel gebruiken, maar je kunt je gegevens niet synchroniseren met de Polar Flow mobiele app of het horloge gebruiken in combinatie met draadloze accessoires.

Het pictogram Batterijstatus laat zien hoe vol de batterij is.

Tijdens de training

  • Verlichting: Tik op het pictogram Verlichting om Altijd aan of Automatisch te kiezen. Als je Altijd aan selecteert, blijft het display gedurende je hele trainingssessie verlicht. Na je trainingssessie keert de verlichtingsinstelling terug naar de automatische modus. Let op: met de instelling Altijd aan raakt je batterij veel sneller leeg dan met de standaardinstelling.
  • Schermvergrendeling: Tik op het pictogram Schermvergrendeling om de schermvergrendeling in te schakelen. Houd de knop 2 seconden ingedrukt om het scherm weer te ontgrendelen.