Sensoren koppelen met je horloge

Een hartslagsensor met je horloge koppelen

Als je een Polar hartslagsensor gebruikt die met je horloge is gekoppeld, meet je horloge je hartslag niet bij de pols.

1. Maak de elektroden van de band vochtig.
  2. Bevestig de zender aan de band.
  3. Doe de band om je borst en pas de band aan zodat deze strak zit.
  4. Ga op je horloge naar Instellingen > Algemene instellingen > Koppelen en synchr. en tik op Koppel sensor of ander app..
  5. Raak je hartslagsensor aan met je horloge en wacht totdat de sensor is gevonden.
  6. Als de hartslagsensor is gevonden, verschijnt de apparaat-ID, bijvoorbeeld Polar H10 xxxxxxxx. Tik op green tick icon om het koppelen te starten.
  7. Koppelen voltooid verschijnt als dit is gelukt.