Open het menu door op de knop te drukken en veeg omhoog of omlaag om door het menu te bladeren. Bevestig keuzes door op het display te tikken en druk op de knop om terug te gaan.

Training starten

Hier kun je je trainingssessies starten. Tik op het display om naar de pre-trainingsmodus te gaan en blader naar het sportprofiel dat je wilt gebruiken.

Zie Trainingssessie starten voor meer instructies.

Instellingen

Je kunt de volgende instellingen bewerken op je horloge:

• Fysieke instellingen
  • Algemene instellingen
  • Horloge-instellingen

Zie Instellingen voor meer informatie.

Naast de instellingen op je horloge kun je sportprofielen bewerken in de Polar Flow webservice en app. Voorzie je horloge van je favoriete sporten en de informatie die je wilt registreren tijdens je trainingssessies. Zie Sportprofielen in Flow voor meer informatie.

Timers

In Timers vind je de stopwatch en afteltimer.

Stopwatch

Je kunt de stopwatch starten door eerst op Stopwatch en daarna op te tikken. Tik op het rondepictogram om een ronde toe te voegen. Druk op de knop om de stopwatch te pauzeren.

Afteltimer

Je kunt de afteltimer instellen om van een vooraf ingestelde tijd terug te tellen. Tik op Timer instellen, stel de afteltijd in en tik op om te bevestigen. Tik daarna op Start om de afteltimer te starten.

De afteltimer wordt toegevoegd aan de basisdisplayweergave.

Het horloge trilt om aan te geven dat het einde van het aftellen is bereikt. Tik op om de timer opnieuw te starten of tik op om te annuleren en terug te keren naar de tijdweergave.

Je kunt de intervaltimer en afteltimer tijdens de training gebruiken. Voeg de timerweergaven toe aan de trainingsweergaven in de instellingen van het sportprofiel in Flow en synchroniseer de instellingen met je horloge. Zie Tijdens de training voor meer informatie over het gebruik van timers tijdens de training.

Serene geleide ademoefening

Tik eerst op Serene en daarna op Oefening starten om de ademoefening te starten.

Zie Sereneā„¢ geleide ademhalingsoefening voor meer informatie.

Fitness Test

Tik eerst op Fitness Test en daarna op Ontspan en start de test om de Fitness Test uit te voeren.

Zie Fitness Test met hartslagmeting aan de pols voor meer informatie.