Inställningar för klockdisplay

Välj stil på klockdisplayen och vilken information som ska visas på den. Svep upp eller ner för att se alternativen och bekräfta dina val genom att trycka på ikonen grön bock. Om du vid något tillfälle vill gå tillbaka och ändra en inställning trycker du på knappen tills du kommer till föregående nivå.

Layout

Välj layout för klockdisplayen från en uppsättning fördefinierade alternativ:

• Analog klocka med fyra widgetar

• Digital klocka med tre widgetar

• Digital klocka med fyra widgetar

• Digital klocka med två widgetar

Visare och bakgrund

Välj stil på visare och/eller bakgrund. Bland alternativen finns till exempel följande:

Färgtema

Välj färgtema för din klockdisplay. Tillgängliga färgteman är rött, orange, gult, grönt, blått, lila, rosa och grått.

Widgetar

Tryck på plus-ikonen för att lägga till en widget till klockdisplayen. Bläddra i listan med tillgängliga widgetar och tryck för att välja den du vill använda. När du är klar med din design sveper du uppåt och trycker sedan på för att bekräfta designen.

Widgeten för Batteristatus visar hur mycket laddning som finns kvar i batteriet.

Widgeten Kalorier visar hur många kalorier du har förbrukat genom träning, aktivitet och BMR (Basalomsättning: den minsta metaboliska aktiviteten som krävs för att upprätthålla livet). Du kan snabbt öppna vyn Daglig aktivitet genom att trycka på widgeten.

Du kan snabbt öppna inställningen för nedräkningstimer genom att trycka på widgeten Nedräkningstimer. Ställ in nedräkningstiden och tryck på den gröna bockmarkeringen för att bekräfta och starta timern. I slutet av nedräkningen meddelar klockan dig genom att vibrera. Tryck på för att starta om timern eller tryck på för att avbryta och återgå till klockfunktionen.

Med widgeten Puls kan du se din aktuella puls på klockdisplayen när du använder funktionen Kontinuerlig pulsmätning. Du kan snabbt öppna vyn Daglig aktivitet genom att trycka på widgeten. I vyn Daglig aktivitet kan du se din aktuella puls och dina högsta och lägsta pulsavläsningar för dagen, och även se din lägsta pulsavläsning för föregående natt.

Widgeten Väder visar aktuell temperatur. Du kan öppna vyn Väder genom att trycka på widgeten.

Om du trycker på widgeten Andningsövning kan du snabbt öppna Serene™ vägledd andningsövning på klockan.

Widgeten Steg visar antalet steg du har tagit hittills. Antal och typ av kroppsrörelser registreras och omvandlas till en uppskattning av steg. Du kan snabbt öppna vyn Daglig aktivitet genom att trycka på widgeten.

Widgeten Aktivitet visar dina framsteg mot ditt dagliga aktivtetsmål i procent. Dina framsteg mot ditt dagliga aktivitetsmål visas även som en cirkel som fylls i efter hand när du är aktiv. Du kan snabbt öppna vyn Daglig aktivitet genom att trycka på widgeten.

Andra widgetalternativ som du kan välja bland är Analoga sekunder, Digitala sekunder, Datum och Polars logotyp: