Kellotaulun asetukset

Valitse kellotaulun tyyli ja kellotaulussa näkyvät tiedot. Selaa vaihtoehtoja pyyhkäisemällä ylös- tai alaspäin ja vahvista valintasi napauttamalla vihreä tarkastusmerkkikuvake. Jos haluat milloin tahansa palata takaisin ja muuttaa valintaasi, palaa edelliselle tasolle painamalla nappia.

Asettelu

Valitse kellotaulun asettelu valmiista vaihtoehdoista:

• Analoginen kellotaulu ja neljä widgettiä

• Digitaalinen kellotaulu ja kolme widgettiä

• Digitaalinen kellotaulu ja neljä widgettiä

• Digitaalinen kellotaulu ja kaksi widgettiä

Viisarit ja tausta

Valitse viisarien ja/tai taustan tyyli. Valittavissa ovat esimerkiksi seuraavat tyylit:

Väriteema

Valitse kellotaulun väriteema. Valittavissa olevat värit ovat punainen, oranssi, keltainen, vihreä, sininen, violetti, vaaleanpunainen ja harmaa.

Widgetit

Lisää kellotauluun widgetti napauttamalla pluskuvaketta. Selaa saatavilla olevien widgettien luetteloa ja valitse haluamasi napauttamalla sitä. Kun olet valmis, pyyhkäise ylöspäin ja vahvista valintasi napauttamalla .

Akun tila ‑widgetti näyttää, kuinka paljon akun varausta on jäljellä.

Kalorit-widgetti näyttää treenin, aktiivisuuden ja perusaineenvaihdunnan (elintoimintojen edellyttämä vähimmäisaineenvaihdunnan) kuluttamat kalorit. Napauttamalla widgettiä pääset nopeasti Päivittäinen aktiivisuus ‑näkymään.

Napauttamalla Alasp.laskeva ajastin ‑widgettiä voit avata alaspäin laskevan ajastimen nopeasti. Määritä alaspäin laskettava aika ja vahvista se napauttamalla vihreää valintamerkkiä, niin alaspäin laskeva ajastin käynnistyy. Kello ilmoittaa laskennan päättymisestä värisemällä. Käynnistä ajastin uudelleen napauttamalla tai peruuta toiminto ja palaa ajannäyttötilaan napauttamalla .

Syke-widgetistä näet senhetkisen sykkeesi kellotaululta, kun jatkuva sykeseuranta on käytössä. Napauttamalla widgettiä pääset nopeasti Päivittäinen aktiivisuus ‑näkymään. Päivittäinen aktiivisuus ‑näkymästä voit tarkistaa senhetkisen sykkeesi, päivän korkeimman ja alhaisimman sykkeesi sekä edellisen yön alhaisimman sykelukemasi.

Sää-widgetti näyttää senhetkisen lämpötilan. Napauttamalla widgettiä pääset nopeasti Sää-näkymään.

Napauttamalla Hengitysharjoitus-widgettiä pääset nopeasti ohjattuun Serene™-hengitysharjoitukseen.

Askeleet-widgetti näyttää ottamiesi askeleiden määrä. Kehon liikkeiden määrä ja tyyppi rekisteröidään sekä muunnetaan arvioiduksi askelmääräksi. Napauttamalla widgettiä pääset nopeasti Päivittäinen aktiivisuus ‑näkymään.

Aktiivisuus-widgetti näyttää edistymisesi kohti päivittäistä aktiivisuustavoitetta prosentteina. Päivittäistä aktiivisuustavoitetta havainnollistetaan ympyrällä, joka täyttyy aktiivisuuden aikana. Napauttamalla widgettiä pääset nopeasti Päivittäinen aktiivisuus ‑näkymään.

Muut widget-vaihtoehdot ovat Sekunnit analogisina, Sekunnit digitaalisina, Päivämäärä ja Polar-logo: