Pika-asetukset

Pika-asetusvalikko

Avaa Pika-asetusvalikko pyyhkäisemällä näytön yläreunasta alaspäin ajannäyttötilassa. Selaa pyyhkäisemällä näyttöä vasemmalle tai oikealle ja valitse toiminto napauttamalla näyttöä.

Voit valita pika-asetusvalikossa näytettävät toiminnot napauttamalla -kuvaketta. Valittavissa olevat vaihtoehdot ovat Näytön lukitus, Herätys, Alaspäin laskeva ajastin, Älä häiritse, Lentotila ja Taskulamppu.

• Näytön lukitus: Ota näytön lukitus käyttöön napauttamalla näytön lukituksen kuvaketta. Vapauta näytön lukitus pitämällä painiketta painettuna kahden sekunnin ajan.
  • Herätys: Valitse herätyksen toistoksi: Pois, Kerran, Maanantai–perjantai tai Joka päivä. Jos valitset Kerran, Maanantai-perjantai tai Joka päivä, määritä myös herätysaika.
  • Alaspäin laskeva ajastin: Valitse Aseta ajastin ja määritä aloitusaika. Vahvista painamalla OK-painiketta. Kun olet valmis, valitse Aloita ja käynnistä alaspäin laskeva ajastin painamalla OK-painiketta.
  • Älä häiritse: Ota älä häiritse -toiminto käyttöön ja pois käytöstä napauttamalla älä häiritse ‑kuvaketta. Kun älä häiritse -toiminto on päällä, et saa ilmoituksia tai puheluista annettavia hälytyksiä. Myös taustavalon sytyttäminen pikavalinnalla on poissa käytöstä.
  • Lentotila: Ota lentotila käyttöön ja pois käytöstä napauttamalla lentotilakuvaketta. Lentotila poistaa kellon kaiken langattoman tiedonsiirron käytöstä. Voit käyttää kelloa, mutta et voi synkronoida sitä Polar Flow -mobiilisovellukseen tai käyttää langattomia lisälaitteita.
  • Taskulamppu: Aktivoi taskulampputila napauttamalla taskulamppukuvaketta. Näytön valo alkaa loistaa enimmäiskirkkaudella. Sammuta taskulamppu painamalla painiketta.

Akun tilan symboli osoittaa, kuinka paljon akun varausta on jäljellä.

Treenin aikana

• Taustavalo : Valitse Aina päällä tai Automaattinen napauttamalla taustavalokuvaketta. Jos valitset Aina päällä, kellon näytössä on taustavalo koko treenisi ajan. Taustavalon asetus palaa oletusasetukseen (Automaattinen), kun lopetat treenin. Huomaa, että jos taustavalo on aina päällä, kellon akku kuluu huomattavasti oletusasetusta nopeammin.
  • Näytön lukitus: Ota näytön lukitus käyttöön napauttamalla näytön lukituksen kuvaketta. Vapauta näytön lukitus pitämällä painiketta painettuna kahden sekunnin ajan.