Planlegge treningen

Du kan planlegge treningen din og opprette personlige treningsmål for deg selv i Polar Flow-nettjenesten eller Polar Flow-appen.

Lag en treningsplan med Sesongplanleggeren

Sesongplanleggeren i Flow-nettjenesten er et meget bra verktøy for å lage en skreddersydd årlig treningsplan. Uansett hva treningsmålet ditt er, hjelper Polar Flow deg med å lage en omfattende plan for å nå målet. Du finner Sesongplanlegging-verktøyet i Programmer-kategorien i Polar Flow-nettjenesten.

Polar Flow for Coach er en fri fjernstyrt veilederplattform som lar veilederen din planlegge hver eneste detalj av treningen din fra en full sesongplan til enkeltøkter.

Opprett et treningsmål i Polar Flow-appen og nettjenesten

Vær oppmerksom på at treningsmålene må synkroniseres med klokken ved hjelp av FlowSync eller Flow-appen før du kan bruke dem. Klokken gir deg veiledning for oppnåelse av målet ditt under treningen.

Slik oppretter du et treningsmål i Polar Flow-nettjenesten:

1. Gå til Dagbok og klikk på Legg til > Treningsmål.

2. Velg Sport, angi Målnavn (maksimalt 45 tegn), Dato og Starttid, samt eventuelle Merknader (valgfritt) du vil tilføye, i visningen Legg til treningsmål.

Velg deretter typen treningsmål blant følgende:

Opprette et mål basert på et favorittreningsmål

Hvis du har opprettet et mål og lagt det til i favorittene dine, kan du bruke det som en mal for lignende mål. Dette gjør det enklere å opprette treningsmål. Du trenger for eksempel ikke å opprette et komplisert treningsmål med faser fra bunnen av hver eneste gang.

Hvis du vil bruke en eksisterende Favoritt, som mal for et treningsmål, kan du følge disse trinnene:

1. Hold markøren over en dato i Dagboken.
  2. Klikk på +Legg til > Favorittmål og velg et mål i Favoritter-listen.

3. Favoritten blir lagt til i dagboken, som et planlagt treningsmål for dagen. Standard tid for treningsmål er 18:00 / 6 pm.
  4. Klikk på målet i Dagboken og endre det som du vil. Hvis du redigerer målet i denne visningen, endres ikke det opprinnelige Favorittmålet.
  5. Klikk på Lagre for å lagre endringene.

Du kan redigere favorittreningsmålene dine og opprette nye via Favoritter-siden. Klikk på i den øverste menyen for å gå til Favoritter-siden.

Synkronisere målene med klokken

Husk å synkronisere treningsmålene med klokken fra Flow-nettjenesten via FlowSync eller Polar Flow-appen. Hvis du ikke synkroniserer dem, er de bare synlige i dagboken eller Favoritter-listen til Flow-nettjenesten.

Vil du vite mer om å starte treningen med treningsmål, kan du se Starte en treningsøkt.

Opprette treningsmål i Polar Flow-appen

Slik oppretter du treningsmål i Polar Flow-appen:

1. Gå til Trening, og klikk på øverst på siden.
  2. Velg deretter type treningsmål blant følgende:

Synkroniser klokken med Flow-appen for å flytte treningsmålene til klokken.