Inställningar för klockdisplay

Du kan anpassa din Polar-klocka genom att välja ett annat färgtema för klockdisplayen från en uppsättning fördefinierade alternativ.

Välj stil och färg för klockdisplayen genom att gå till Inställningar > Klockdisplay > Digital/Analog.

Välj Digital eller Analog. Välj sedan stil.

Under Digital finns Symmetri, Minuter i mitten, Små sekunder och Sekunder i cirkel.

Symmetri

Minuter i mitten

Små sekunder

Sekunder i cirkel

Under Analog finns Klassiskt, Art deco, Lollipop och Pärlor.

Klassiskt

Art deco

Lollipop

Pärlor

Du kan även välja färgtema för klockdisplayen. Tillgängliga färgteman är rött, orange, gult, grönt, blått, lila, rosa och persika.

Observera att för alternativet Digital symmetri går det inte att byta färg.

Du kan inte ändra klockdisplayerna och deras innehåll förutom att ändra klockdisplayens stil eller färg.