Du är här: Polar Flow > Polar Flow webbtjänst

Polar Flow webbtjänst

I webbtjänsten Polar Flow kan du planera och analysera din träning i detalj och få mer information om dina träningsresultat. Ställ in och anpassa din klocka så att den passar dina träningsbehov genom att lägga till sportprofiler och redigera inställningarna. Du kan också dela höjdpunkterna i din träning med dina vänner i Flow-communityn, anmäla dig till dina gymklasser och få ett personligt träningsprogram inför en löptävling.

Polar Flow webbtjänst visar även hur stor procentandel av ditt dagliga aktivitetsmål du har uppnått samt information om din aktivitet och hjälper dig att förstå hur dina dagliga vanor och val påverkar ditt välbefinnande.

Du kan ställa in din klocka via din dator på flow.polar.com/start. Där guidas du att ladda ner och installera programmet FlowSync för att synkronisera data mellan din klocka och webbtjänsten och att skapa ett användarkonto för webbtjänsten. Om du gjorde installationen via en mobilenhet och Flow-appen kan du logga in på Flow webbtjänst med de inloggningsuppgifter du skapade under installationen.

Aktivitetsflöde

I Aktivitetsflödet kan du se vad du och dina vänner har gjort den senaste tiden. Kolla in de senaste träningspassen och aktivitetssummeringarna, dela dina bästa resultat, kommentera och gillar dina vänners aktiviteter.

Dagbok

I Dagboken kan du se din dagliga aktivitet, planerade träningspass (träningsmål) samt se dina tidigare träningspass.

Utveckling

I Utveckling kan du följa din utveckling i flera olika rapporter.

Träningsrapporter är ett praktiskt sätt att följa din utveckling i träningen under längre perioder. I vecko-, månads- och årsrapporter kan du välja sport för rapporten. I anpassad period kan du välja både period och sport. Välj tidsperiod och sport för rapporten från rullgardinslistorna och tryck på hjulikonen för att välja vilka data du vill se i rapportgrafen.

Med hjälp av aktivitetsrapporterna kan du följa den långsiktiga trenden i din dagliga aktivitet. Du kan välja att visa antingen dags-, vecko- eller månadsrapporter. I aktivitetsrapporten kan du också se dina bästa dagar gällande daglig aktivitet, steg, kalorier och sömn från den valda tidsperioden.

Löpindexrapporten är ett verktyg, som hjälper dig att följa ditt löpindex långsiktiga utveckling och estimera din sluttid när du ska springa t.ex. ett 10-kilometers lopp eller ett halvmaraton.

I Hjärtbelastningsrapporten kan du följa hur din Hjärtbelastning byggs upp över tiden och se hur dina träningsbelastningar har varierat under den senaste veckan eller de senaste månaderna. Uppbyggnaden av din Hjärtbelastning hjälper dig att förstå hur din tidigare träning påverkar dina resultat idag, och du kan därefter planera framtida träning och fortsätta förbättra din träning.

Community

I Flow Groups (Flow-grupper), Clubs (Gym) och Events (Tävlingar) kan du hitta andra idrottsutövare som tränar för samma tävling på samma gym som du. Eller så kan du skapa en egen grupp för de personer du vill träna med. Du kan dela dina träningspass och träningstips, kommentera andra medlemmars träningsresultat och delta i Polar-communityn. I Flow Club kan du se klasscheman och anmäla dig till klasser. Anslut dig och få motivation från dina sociala träningscommunities.

Program

Polars löpprogram skräddarsys för ditt mål, baserat på Polar pulszoner och tar hänsyn till dina personliga egenskaper och träningsbakgrund. Programmet är intelligent, det anpassar sig kontinuerligt efter din utveckling. Polar löpprogram finns tillgängliga för tävlingar på 5 km, 10 km, halvmaraton och maraton och består av två till fem pass per vecka, beroeonde på program. Det är jättenkelt!

För support och mer information om hur du använder Flow-webbtjänsten, gå till support.polar.com/en/support/flow.