Du är här: Funktioner > Telefonnotiser

Telefonnotiser

Funktionen telefonnotiser informerar dig när du får inkommande samtal, meddelanden och notiser från appar till din klocka. Du får samma notiser i din klocka som du får på din telefondisplay. Telefonnotiser finns tillgängliga för iOS- och Android-telefoner.

Om du vill använda telefonnotiser måste du ha Polar Flow-appen igång på din telefon och den måste också vara länkad till din klocka. Se Länka en mobilenhet med din klocka för anvisningar.

Aktivera telefonnotiser

På din klocka, gå till Inställningar > Allmänna inställningar > Telefonnotiser för att aktivera dem. Ställ in telefonnotiser på Av eller På, när du inte tränar. Observera att du inte kommer att få några telefonnotiser under träningspass.

I Polar Flow-appen går du till menyn Enheter, väljer din enhet och ser till att Smart-notiser/telefonnotiser är .

När du aktiverat notifikationer synkkroniserar du din klocka med Polar Flow-appen.

Observera att när telefonnotiser är aktiverade kommer batterierna på din telefon och klocka ta slut snabbare eftersom Bluetooth är ständigt aktiverat.

Stör ej

Om du vill inaktivera notifikationer och samtal under en viss tidsperiod ska du aktivera Stör ej. När denna funktion är aktiv kommer du inte att få några notifikationer eller samtal under den period du ställt in.

Välj Av, eller På (22.00–7.00), och den period Stör ej ska vara aktivt. Välj när den ska Börja och Sluta.

Visa notifikationer

När du får en notifikation kommer din klocka att vibrera och en röd punkt kommer att synas nere på displayen. Titta på notifikationen genom att dra upp från displayens nederdel eller vrida din handled och titta på din klocka.

När du får ett samtal kommer din klocka att vibrera och visa vem som ringer upp. Du kan också svara eller avböja samtalet med din klocka.

Telefonnotiser kan fungera olika beroende på vilken modell du har på din Androidtelefon.