Reittiopastus

Reittiopastus ohjaa sinua aiemmin tallentamillasi reiteillä ja reiteillä, joita muut Flow-verkkopalvelun käyttäjät ovat tallentaneet ja jakaneet. Voit mennä reitin aloituspisteeseen, päätepisteeseen tai reitin lähimpään pisteeseen (reitin varrella oleva piste). Kellosi opastaa sinut ensin valitsemaasi aloituspisteeseen. Kun olet reitillä, kellosi opastaa sinut reitin loppuun asti. Noudata vain näytöllä näkyviä ohjeita. Näytön alareunasta näet, kuinka pitkä matka on vielä jäljellä.

Reitin lisääminen kelloon

Voit lisätä reitin kelloosi tallentamalla sen suosikiksi Flow-verkkopalvelun Tutki-näkymässä tai treenin analyysinäkymässä ja synkronoimalla sen kelloosi. Katso lisätietoja kohdasta Suosikit.

Treenin aloittaminen reittiopastuksen kanssa

1. Siirry pikavalikkoon treenin aloitustilassa painamalla VALO-painiketta tai napauttamalla -kuvaketta.
  2. Valitse luettelosta Reitit ja sitten reitti, jonka haluat kulkea.
  3. Valitse piste, josta haluat aloittaa reitin: Aloituspisteestä, Reitin varrelta, Päätepisteestä vastak. suuntaan tai Reitin varrelta vastak. suuntaan.
  4. Valitse haluamasi lajiprofiili ja aloita treeni.
  5. Kellosi opastaa sinut reitille. Kun saavut aloituspisteeseen, näyttöön tulee ilmoitus Reitin aloituspiste löydetty. Voit nyt aloittaa treenin.

Kun reitti on suoritettu, näyttöön tulee ilmoitus Reitin päätepiste saavutettu.

Reittiopastus

Reitin vaihtaminen kesken treenin

Reittiä voi vaihtaa treenin aikana.

1. Keskeytä treeni TAKAISIN-napilla ja avaa pikavalikko VALO-napilla.
  2. Valitse Reitit, jolloin kello kysyy: Haluatko muuttaa reittiä? Valitse Kyllä ja sitten haluamasi reitti luettelosta.
  3. Valitse Aloita, kun olet valmis.

Näytön opastus

• Nuoli osoittaa oikean suunnan.
  • Lisää reittiä tulee näkyviin, kun etenet.
  • Matkaa jäljellä