Kompassi

Jotta voit käyttää kompassia treeniesi aikana, sinun on lisättävä se lajiprofiileihin, joissa haluat käyttää sitä. Siirry Flow-verkkopalvelussa kohtaan Lajiprofiilit > ja valitse Muokkaa sen lajiprofiilin kohdalla, johon haluat lisätä kompassin. Siirry kohtaan Laitteeseen liittyvä ja valitse Grit X > Treeninäkymät > Lisää uusi > Koko näyttö > Kompassi ja valitse Tallenna. Muista synkronoida muutokset kelloosi.

Kompassin käyttäminen treenin aikana

Voit siirtyä kompassinäkymään treenin aikana YLÖS-/ALAS-painikkeilla. Sijaintisi ja ilmansuunnat näkyvät näytössä.

Kompassin kalibrointi

Kello saattaa pyytää sinua kalibroimaan kompassin treenin aikana. Kalibroi se noudattamalla näytön ohjeita.

Voit myös kalibroida kompassin manuaalisesti pikavalikossa. Keskeytä treeni, siirry pikavalikkoon painamalla VALO-painiketta ja valitse Kalibroi kompassi. Noudata näytön ohjeita.

Suuntiman lukitseminen

Lukitse tämänhetkinen suuntima painamalla OK-painiketta kompassin treeninäkymässä. Poikkeama lukitusta suuntimasta näkyy tämän jälkeen punaisena.

Huomaa, että kompassi on ensin kalibroitava.