Način senzorja srčnega utripa

V načinu senzorja srčnega utripa lahko svojo uro spremenite v senzor srčnega utripa in podatke o svojem srčnem utripu sproti delite z drugimi napravami Bluetooth, kot so aplikacije za trening, vadbena oprema ali kolesarski računalnik. Če želite uro uporabljati v načinu senzorja srčnega utripa, jo morate najprej seznaniti s sprejemno zunanjo napravo. Za podrobna navodila o seznanjanju glejte priročnik za uporabo sprejemne naprave.

Vklop načina senzorja srčnega utripa

  1. Pritisnite in zadržite gumb V REDU ali pritisnete gumb NAZAJ, da odprete glavni meni, in izberite možnost Začni trening. Pomaknite se do želenega športa.
  2. V načinu pred vadbo odprite hitri meni, tako da pritisnete ikono ali gumb LUČKA.
  3. Izberite možnost Deli srčni utrip z drugo napravo.
  4. V zunanji napravi aktivirajte način seznanjanja.
  5. V zunanji napravi izberite Grit X.
  6. Sprejmite seznanjanje ure Grit X z zunanjo napravo.
  7. Vaš srčni utrip bi se moral prikazovati v uri Polar in v zunanji napravi. Ko ste pripravljeni, v zunanji napravi enostavno začnite vadbo. Če želite z uro beležiti svojo vadbo, se vrnite v način pred vadbo in začnite beleženje vadbe, tako da pritisnete V REDU.

Prekinitev deljenja srčnega utripa

Izberite možnost Prekini deljenje. Deljenje podatkov o srčnem utripu se ustavi tudi, ko zapustite način pred vadbo oz. ko prekinete beleženje treninga.