Konfigurasjon av klokken

For å aktivere og lade klokken din, kobler du den til en USB-port eller en USB-lader ved hjelp av kabelen som fulgte med i esken. Kabelen er magnetisk og smetter på plass av seg selv. Pass på at du sammenstiller tappen på kabelen med sporet på klokken (merket med rødt). Vær oppmerksom på at det kan ta en stund før ladeanimasjonen vises på displayet. Vi anbefaler at du lader batteriet før du begynner å bruke klokken din. Gå til Batteri for detaljert informasjon om lading av batteriet. Alternativt kan du vekke opp klokken ved å trykke på og holde OK nede i 4 sekunder.

ELLER

Velg språk og foretrukket oppsettsmetode for å konfigurere klokken. Klokken gir deg tre alternativer for oppsett: Bla til ønsket alternativ med OPP/NED, og bekreft valget ditt med OK.

A. På telefonen: Mobilt oppsett er praktisk hvis du ikke har tilgang til en datamaskin med en USB-port, men det kan ta lengre tid. Denne metoden krever en Internett-tilkobling.

B. På datamaskinen din: Kablet oppsett via datamaskin er raskere, og du kan lade opp klokken samtidig, men du trenger en tilgjengelig datamaskin. Denne metoden krever en Internett-tilkobling.

Vi anbefaler alternativ A eller B. Alle de fysiske opplysningene som kreves for å få nøyaktige treningsdata, kan fylles ut samtidig. Du kan også velge språk og laste ned den siste programvaren for klokken.

C. På klokken din: C. Hvis du ikke har en kompatibel mobil enhet og ikke umiddelbart har tilgang til en datamaskin med Internett-tilkobling, kan du starte fra klokken. Vær oppmerksom på at når du utfører oppsettet fra klokken, er klokken ennå ikke koblet til Polar Flow. Programvareoppdateringer for klokken er bare tilgjengelige via Polar Flow. For å få optimalt utbytte av klokken din og de unike Polar-funksjonene, er det viktig at du utfører oppsettet i Polar Flow-nettjenesten eller via Polar Flow-mobilappen på et senere tidspunkt. Du følger da fremgangsmåten i alternativ A eller B.

Alternativ A: Oppsett med en mobil enhet og Polar Flow-appen

Vær oppmerksom på at du må utføre tilkoblingen i Flow-appen og IKKE i Bluetooth-innstillingene på den mobile enheten.

1. Kontroller at den mobile enheten er koblet til Internett, og slå på Bluetooth.
  2. Last ned Polar Flow-appen til den mobile enheten din fra App Store eller Google Play.
  3. Åpne Flow-appen på den mobile enheten.
  4. Flow-appen registrerer at klokken er i nærheten og ber deg om å starte tilkoblingen. Trykk på startknappen.
  5. Når bekreftelsesmeldingen for Forespørsel om Bluetooth-tilkobling vises på mobilenheten, sjekk at koden som vises på mobilenheten er lik koden som vises på klokken.
  6. Godta forespørselen om Bluetooth-tilkobling på den mobile enheten.
  7. Bekreft Pin-koden på klokken ved å trykke på OK.
  8. Tilkobling ferdig vises etter at tilkoblingen er fullført.
  9. Logg deg på med Polar-kontoen din, eller opprett en ny. Vi veileder deg gjennom registrering og oppsett i appen.

Når du er ferdig med å angi innstillingene, trykker du på Lagre og synkr. for å synkronisere innstillingene med klokken.

Hvis du blir bedt om å oppdatere fastvaren, må du koble klokken din til en strømkilde for å sikre en feilfri oppdatering, og deretter godta oppdateringen.

Alternativ B: Oppsett med datamaskin

1. Gå til flow.polar.com/start, last ned og installer programvaren Polar FlowSync for dataoverføring til datamaskinen din.
  2. Logg deg på med Polar-kontoen din, eller opprett en ny. Koble klokken til datamaskinens USB-port ved hjelp av kabelen som fulgte med i esken. Vi veileder deg gjennom registrering og oppsett i Polar Flow-nettjenesten.

Alternativ C: Oppsett fra klokken

Juster verdiene med OPP/NED, og bekreft valgene med OK. Hvis du på noe som helst tidspunkt ønsker å gå tilbake og endre en innstilling, trykker du på TILBAKE inntil du kommer til innstillingen du vil endre.

Når du utfører oppsettet fra klokken, er klokken ennå ikke koblet til Polar Flow-nettjenesten. Programvareoppdateringer for klokken er bare tilgjengelige via Polar Flow. For å få optimalt utbytte av klokken og de unike Polar Smart Coaching-funksjonene er det viktig at du utfører oppsettet i Polar Flow-nettjenesten eller via Flow-mobilappen på et senere tidspunkt ved å følge fremgangsmåten i alternativ A eller B.