Mobileszköz párosítása a sportórával

Mielőtt párosítani tudnád mobileszközödet óráddal, be kell állítanod órádat a Polar Flow webszolgáltatásban vagy a Polar Flow mobilalkalmazásban az Óra beállítása című fejezetben leírtak szerint. Ha az órát mobileszköz segítségével állítottad be, akkor órád már párosítva van. Ha a sportórát számítógéppel állítottad be, és szeretnéd a Polar Flow alkalmazással használni azt, a következő módon párosítsd mobiltelefonoddal:

A mobileszköz párosítása előtt

 • töltsd le a Flow alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play-ről.
 • győződj meg róla, hogy a mobileszközön be van kapcsolva a Bluetooth és nincs bekapcsolva a repülőgépes üzemmód.
 • Android felhasználók: győződj meg róla, hogy a tartózkodási hely engedélyezve van a Polar Flow alkalmazásban a telefon alkalmazásbeállításaiban.

A mobileszköz párosítása:

 1. A mobileszközön nyisd meg a Flow alkalmazást és jelentkezz be a Polar-fiókodba, melyet a sportóra beállítása során hoztál létre.

  Android felhasználók: Ha több Flow alkalmazással kompatibilis Polar eszközt is használsz, akkor győződj meg róla, hogy a Grit X eszközt választottad aktív eszközként a Flow alkalmazásban. Így a Flow alkalmazás felismeri, hogy a te órádhoz kell csatlakoznia. A Flow alkalmazásban lépj az Eszközök menübe, és válaszd a Grit X készüléket.

 2. Az órán nyomd le és tartsd lenyomva a VISSZA gombot idő üzemmódban VAGY lépj a Beállítások > Általános beállítások > Párosítás és szinkronizálás > Telefon párosítása menüpontba, és nyomd meg az OK gombot.
 3. Nyisd meg a Polar Flow alkalmazást, és tedd közel az órát a telefonodhoz, ekkor a következő jelenik meg az órádon:.
 4. Amikor a mobileszközön megjelenik a Bluetooth párosítási kérelem visszaigazoló üzenet, ellenőrizd, hogy a mobileszközön megjelenő kód megegyezik-e az óráján megjelenő kóddal.
 5. Fogadd el a Bluetooth párosítási kérelmet a mobileszközödön.
 6. Erősítsd meg a PIN-kódot az órádon az OK gomb lenyomásával.
 7. A párosítás befejezése után megjelenik a Párosítás kész üzenet.

Párosítás törlése

Egy mobil eszközzel történt párosítás törléséhez:

 1. Válaszd a Beállítások > Általános beállítások > Párosítás és szinkronizálás > Párosított eszközök menüpontot, majd nyomd meg az OK gombot.
 2. Válaszd ki a listából eltávolítani kívánt eszközt, majd nyomd meg az OK gombot.
 3. Megjelenik a Párosítás eltávolítása? üzenet. Az OK gomb megnyomásával hagyd jóvá a műveletet.
 4. A művelet lezárása után megjelenik a Párosítás eltávolítva üzenet.