Ön itt van: Jellemzők > Iránytű

Iránytű

Ha iránytűt szeretnél használni az edzések során, minden olyan sportprofilhoz hozzá kell adnod, amelyekben látni szeretnéd. A Flow webszolgáltatásban lépj be a Sport Profiles (Sport profilok) menübe > Válaszd ki a szerkesztés lehetőséget annál a sport profilnál, amelyhez hozzá szeretnéd adni > lépj be a Related to device (Készülékhez kapcsolódó) menüpontba, és válaszd ki a Grit X > Training views (Edzési nézetek) > Add new (Új hozzáadása) > Fullscreen (Teljes képernyő) > Compass (Iránytű) menüpontot, és válaszd a mentés lehetőséget. Ne felejtsd el szinkronizálni módosításokat az órával.

Iránytű használata edzés során

Edzés közben a FEL/LE gombokkal válthatsz az iránytű nézetre. A kijelzőn az irányod és a főbb irányok láthatók.

Az iránytű kalibrálása

A rendszer felkérhet arra, hogy kalibráld az iránytűt egy edzés során. Ebben az esetben a kalibráláshoz kövesd a kijelzőn megjelenő utasításokat.

Az érzékelő kalibrálását manuálisan is elvégezheted a gyorsmenüben. Szüneteltesd az edzést, és nyomd meg a VILÁGÍTÁS gombot a gyorsmenü megnyitásához, majd válaszd ki az Iránytű kalibrálása lehetőséget. Kövesd a kijelzőn megjelenő utasításokat.

Irány zárolása

A tájoló edzési nézetben nyomd meg az OK gombot az aktuális irány zárolásához. A kijelző ezután a zárolt iránytól való eltérést pirossal fogja megjeleníteni.

Ne feledd, először a tájolót kalibrálni kell.