Iránytű

Ha iránytűt szeretnél használni az edzések során, minden olyan sportprofilhoz hozzá kell adnod, amelyekben látni szeretnéd. A Polar Flow webszolgáltatásban lépj a Sportprofilok menübe. Válaszd ki a szerkesztés lehetőséget annál a sportprofilnál, amelyhez hozzá szeretnéd adni. Lépj az Eszközhöz kapcsolódik menüpontba, és válaszd ki a Grit X > Edzési nézetek > Új hozzáadása > Teljes képernyő > Iránytű menüpontot, és válaszd a mentés lehetőséget. Ne felejtsd el szinkronizálni módosításokat az órával.

Iránytű használata edzésszakasz során

Edzésszakasz közben a FEL/LE gombokkal válthatsz az iránytű nézetre. A kijelzőn az irányod és az égtájak láthatók.

Az iránytű kalibrálása

A rendszer felkérhet arra, hogy kalibráld az iránytűt az edzésszakasz során. Ebben az esetben a kalibráláshoz kövesd a kijelzőn megjelenő utasításokat.

Az érzékelő kalibrálását manuálisan is elvégezheted a gyorsmenüből. Szüneteltesd az edzésszakaszt, és nyomd meg a VILÁGÍTÁS gombot a gyorsmenü megnyitásához, majd válaszd ki az Iránytű kalibrálása lehetőséget. Kövesd a kijelzőn megjelenő utasításokat.

Irány zárolása

Az iránytű edzési nézetben nyomd meg az OK gombot az aktuális irány zárolásához. A kijelző ezután a zárolt iránytól való eltérést pirossal fogja megjeleníteni.

Ne feledd, először az iránytűt kalibrálni kell.