Väder

Med klockans väderdisplay kan du se dagens timprognos på handleden, liksom 3-timmarsprognos för i morgon och 6-timmarsprognos för i övermorgon. Bland övrig väderinformation som visas ingår vindens hastighet och riktning, luftfuktigheten och risken för regn.

Väderinformationen finns enbart på klockans väderdisplay. Från klockfunktionen sveper du åt vänster eller höger för att hitta den.

För att använda väderfunktionen måste du ha Flow-appen på mobilen, och klockan måste vara parkopplad med den. Platstjänster (iOS) eller Platsuppgifter (Android) måste också vara på för att du ska kunna få väderinformation.

Prognos för idag
  • Plats för prognosen
  • Senast uppdaterad
  • Uppdatera (visas om väderinfon behöver uppdateras, till exempel för att platsen har ändrats eller det var ett tag sen den uppdaterades)
  • Nuvarande temperatur
  • Känns som
  • Regn
  • Vindhastighet
  • Vindriktning
  • Luftfuktighet
  • Timprognos

Notera att väderhistorik eller information om hur vädret var under ett träningspass inte ingår.

Prognos för i morgon
  • Högsta/lägsta prognosvärde för varje 3-timmarsperiod

Prognos för i övermorgon
  • Högsta/lägsta prognosvärde för varje 6-timmarsperiod