Tillbaka till start

Funktionen Tillbaka till start visar dig fågelvägen tillbaka till startpunkten för ditt träningspass.

Så här använder du funktionen Tillbaka till start under ett träningspass:

1. I förträningsläge, tryck på LYSE-knappen eller för att öppna snabbmenyn.
  2. Välj Tillbaka till start i listan och välj Tillbaka fågelvägen.

När du vill återgå till din startpunkt fågelvägen:

• Håll klockan i horisontellt läge framför dig.
  • Fortsätt röra på dig så att klockan ska kunna avgöra vilken rikting du har. En pil kommer att peka i riktning mot din startpunkt.
  • För att ta dig tillbaka till startpunkten behöver du bara röra dig i pilens riktning.
  • Din klocka visar också riktningen och direktavståndet (fågelvägen) mellan dig och startpunkten.

Du kan också ange Tillbaka till start under ett träningspass genom att pausa ditt pass och öppna snabbmenyn med knappen LYSE och bläddra till Tillbaka till start och välja Tillbaka fågelvägen.

Om du lagt till träningsvyn Tillbaka till start till en sportprofil i Polar Flow är den alltid aktiv för den sportprofilen och behöver inte aktiveras för varje träningspass.

Om du befinner dig i en obekant miljö ska du alltid ha en karta till hands ifall klockan skulle tappa satellitsignalen eller om batteriet skulle ta slut.