Takaisin alkuun

Takaisin alkuun ‑ominaisuus ohjaa sinut takaisin treenisi aloituspisteeseen linnuntietä pitkin.

Takaisin alkuun ‑ominaisuutta käytetään näin:

1. Paina treenin aloitustilassa VALO-painiketta tai napauta , niin pääset pikavalikkoon.
  2. Valitse luettelosta Takaisin alkuun ja sitten Takaisin linnuntietä.

Aloituspisteeseen voi palata linnuntietä pitkin seuraavasti:

• Pidä kelloa edessäsi vaakasuorassa asennossa.
  • Jatka liikkumista, jotta kellosi pystyy määrittämään, mihin suuntaan olet menossa. Nuoli osoittaa aloituspisteesi suuntaan.
  • Käänny aina nuolen osoittamaan suuntaan, jotta pääset takaisin aloituspisteeseen.
  • Kellosi näyttää myös suuntiman sekä itsesi ja aloituspisteen välisen suoran etäisyyden linnuntietä pitkin.

Jos haluat palata treenin aikana suoraan takaisin alkuun, keskeytä treeni, avaa pikavalikko VALO-painikkeella, siirry valikossa kohtaan Takaisin alkuun ja valitse asetukseksi Takaisin linnuntietä.

Jos lisäät Takaisin alkuun ‑treeninäkymän lajiprofiiliin Polar Flow ‑palvelussa, se on aina käytössä kyseisessä lajiprofiilissa, eikä sitä tarvitse ottaa erikseen käyttöön yksittäisten treenien aikana.

Pidä aina kartta mukanasi vieraassa ympäristössä sen varalta, että kello kadottaa satelliittisignaalin tai akku loppuu.