Utskiftbare reimer

Grit X Pro bruker 22 mm standardreimer. Med de utskiftbare reimene kan du tilpasse klokken din til situasjonen du befinner deg i og dagens humør og stil, slik at du alltid kan ha den på deg og få mest mulig ut av 24/7 aktivitetsmåling, kontinuerlig pulsmåling og søvnregistrering.

Vi anbefaler at du unngår å bruke metallreimer ettersom de kan påvirke GPS-nøyaktighet.

Slik skifter du reimen

Det er enkelt og fort gjort å skifte reimer festet med baretter. Du kan velge favorittreimen din fra Polars utvalg, eller du kan bruke en annen klokkereim med 22 mm baretter.

1. For å ta av reimen trekker du hurtigutløsningsknotten innover og stroppen bort fra klokken.
  2. Fest armbåndet ved å sette pinnen (motsatt side av hurtighutløsningsknotten) inn i hullet på klokken.
  3. Trekk hurtigutløsningsknotten innover, og rett inn den andre enden av pinnen mot hullet på klokken.
  4. Frigjør knotten for å låse reimen på plass.