Treningssammendrag

Etter trening

Du får et sammendrag av treningsøkten din på klokken din rett etter at du har avsluttet treningen. Få en mer detaljert og illustrert analyse i Polar Flow-appen eller i Polar Flow-nettjenesten.

Informasjonen som vises i sammendraget avhenger av sportsprofilen og innsamlede data. Som et eksempel kan treningssammendraget inkludere følgende informasjon:

Starttid og dato

Treningsøktens varighet

Distansen som er tilbakelagt i treningsøkten

Puls

Gjennomsnitts- og maksimumspuls under treningsøkten.

Kardiobelastningen fra treningsøkten

Pulssoner

Treningstid i forskjellige pulssoner

Brukt energi

Energi brukt under treningsøkten

Karbohydrater

Protein

Fett

Mer informasjon finner du under Energikilder

Tempo/Hastighet

Gjennomsnittlig og maksimal tempo/hastighet for treningsøkten

Løpsindeks: Din løpsytelsesklasse og numerisk verdi. Finn ut mer i kapittelet Løpsindeks.

Hastighetssoner

Treningstid i forskjellige hastighetssoner

Tråkkfrekvens

Din gjennomsnittlige og maksimale tråkkfrekvens for treningsøkten

Stegfrekvensen måles ved hjelp av et innebygd akselerometer som registrerer håndleddbevegelsene dine. Pedalfrekvensen er vist dersom du bruker en Polar tråkkfrekvensmåler Bluetooth® Smart.

Høyde

Maksimal høyde i løpet av treningsøkten.

Høydestigning i meter/fot i løpet av treningsøkten.

Høydeminskning i meter/fot i løpet av treningsøkten.

Effekt

Gjennomsnittseffekt

Maksimumseffekt

Muskelbelastning

Effektsoner

Treningstid i forskjellige effektsoner

Effekt ved løping måles via håndleddet når du bruker en sportsprofil av typen løping med GPS tilgjengelig. Effekt ved sykling vises når du bruker en sportsprofil av typen sykling sammen med en ekstern wattmåler for sykling.
Hill Splitter

Totalt antall motbakker og nedoverbakker

Total distanse for motbakker og nedoverbakker

Trykk på OK for å se stigning/nedstigning sortert på bakker

Du finner mer informasjon under Hill Splitter

Etapper/Automatiske etapper

Antall runder, din beste runde og gjennomsnittlig rundetid.

Du kan rulle gjennom følgende detaljer ved å trykke på OK:

1. Varighet for hver runde (den beste runden er uthevet i gult)
  2. Distanse for hver runde
  3. Gjennomsnittlig puls og maksimumspuls for hver runde i pulssonens farge.
  4. Gjennomsnittshastighet/tempo for hver runde
  5. Gjennomsnittseffekt for hver runde

Multisport Sammendrag

Multisport-sammendraget inneholder et samlet sammendrag av treningsøkten, samt sportsspesifikke sammendrag, som inkluderer varighet og distanse som er tilbakelagt i aktiviteten.

For å se treningssammendragene dine senere på klokken:

I tidsvisning, Bruk OPP- og NED-knappene i tidsvisning for å gå til Siste treningsøkter klokkevisningen, og trykk deretter på OK.

Du kan se sammendragene fra dine treningsøkter fra de siste 14 dagene. Bla gjennom treningsøkten som du vil se med OPP/NED og trykk OK for å åpne sammendraget. Klokken kan inneholde maksimalt 20 treningssammendrag.

Treningsdata i Polar Flow-appen

Klokken synkroniseres automatisk med Polar Flow-appen når du fullfører en treningsøkt hvis telefonen din er innenfor Bluetooth-rekkevidde. Du kan også synkronisere treningsdataene dine manuelt fra klokken og til Flow-appen ved å trykke på og holde inne TILBAKE-knappen på klokken når du er logget på Flow-appen og telefonen din er innenfor Bluetooth-rekkevidde. I appen kan du enkelt analysere dataene etter hver økt. Appen gir deg en rask oversikt over treningsdataene dine.

Du finner mer informasjon under Polar Flow-appen.

Treningsdata i Polar Flow-nettjenesten

Analysér alle detaljer av treningen din og finn ut mer om resultatene dine. Følg med på fremgangen din og del de beste øktene med andre.

Du finner mer informasjon under Polar Flow-nettjenesten.