Sportsprofiler

Sportsprofilene er utvalget av sportsaktiviteter du har på klokken. Vi har opprettet fire standard sportsprofiler på klokken, men du kan legge til nye sportsprofiler i Polar Flow-appen eller -nettjenesten og synkronisere dem med klokken, slik at du kan lage en liste over alle favorittaktivitetene dine.

Du kan også angi spesifikke innstillinger for hver sportsprofil. Du kan for eksempel opprette skreddersydde treningsvisninger for hver sportsaktivitet og velge hvilke data du vil se under trening: bare hjertefrekvens eller bare hastighet og distanse – alt etter hva som passer best for deg og dine treningsbehov.

Du kan ha maksimalt 20 sportsprofiler i klokken om gangen. Antallet sportsprofiler i Polar Flow-mobilappen og Polar Flow-nettjenesten er ubegrenset.

Du finner mer informasjon under Sportsprofiler i Flow.

Bruk av sportsprofilene gjør at du kan følge med på hva du har drevet med og se fremgangen din innen ulike sportsaktiviteter. Se treningshistorikken din og følg med på fremgangen i Flow-nettjenesten.

Vær oppmerksom på at i en rekke profiler for innendørsaktiviteter, gruppeaktiviteter og lagsport er innstillingen Puls synlig for andre enheter aktivert som standard. Dette betyr at kompatible enheter som bruker trådløs Bluetooth Smart-teknologi, f.eks. treningsutstyr, kan registrere hjertefrekvensen din. Du kan sjekke hvilke sportsprofiler som har Bluetooth-overføring aktivert som standard, fra listen over Polar-sportsprofiler. Du kan aktivere eller deaktivere Bluetooth-overføring fra sportsprofilinnstillingene.