Løpstempo

Løpstempo-funksjonen hjelper deg til å holde jevnt tempo og nå målet for angitt distanse. Bestem et tidsmål for en distanse – for eksempel 45 minutter for en 10 000 meter, og følg med på hvor langt bak eller foran skjemaet du ligger.

Løpstempo kan angis på klokken, men du kan også angi et Løpstempo-mål i Flow-nettjenesten eller -appen, og synkronisere med klokken.

Hvis du har planlagt et løpstempomål for dagen, foreslår klokken at du begynner på det når du går inn i førtreningsmodus.

Slik oppretter du et løpstempomål på klokken

Du kan opprette løpstempomål i hurtigmenyen i førtreningsmodus.

1. Gå til førtreningsmodus ved å trykke på og holde inne OK i tidsvisning eller trykke på TILBAKE for å gå til hovedmenyen og velge Start trening.
  2. I førtreningsmodus trykker du på hurtigmenyikonet eller LYS-knappen.
  3. Velg Løpstempo i listen, og angi distanse og varighet. Trykk på OK for å bekrefte. Klokken viser tempoet/hastigheten som er nødvendig for at du skal nå måltiden, og går deretter tilbake til førtreningsmodus, hvor du kan begynne treningsøkten.

Slik oppretter du et løpstempo i Flow-nettjenesten

1. I Flow-nettjenesten går du til Dagbok og klikker på Legg til > Treningsmål.
  2. I Legg til treningsmål velger du Sport. Så angir du Målnavn (maksimalt 45 tegn), Dato og Klokkeslett, samt eventuelle Merknader (valgfritt) du vil tilføye.
  3. Velg Løpstempo.
  4. Oppgi to av de følgende verdiene: Varighet, Distanse eller Løpstempo. Den tredje får du automatisk.
  5. Klikk på Legg til i favoritter for å legge til målet i listen over favoritter, hvis du ønsker det.
  6. Klikk på Lagre for å legge til målet i Dagbok.

Synkroniser målet med klokken via FlowSync, og du er klar.