Pulssensormodus

I pulssensormodus kan du gjøre klokken om til en pulssensor og sende pulsen din til andre Bluetooth-enheter, som treningsapper, treningsapparater eller sykkelcomputere. For å bruke klokken i pulssensormodus må du først koble den til en ekstern enhet. Se brukerveiledningen til mottakerenheten for å få detaljerte instruksjoner.

Slå på pulssensormodus

1. Trykk på og hold inne OK i tidsvisning, eller trykk på TILBAKE for å gå til hovedmenyen og velge Start trening. Bla til foretrukket sport.
  2. I førtreningsmodus åpner du hurtigmenyen ved å trykke på ikonet eller ved hjelp av LYS-knappen.
  3. Velg Del puls med andre enheter.
  4. Slå på tilkoblingsmodusen til den eksterne enheten.
  5. Velg Grit X Pro på den eksterne enheten.
  6. Aksepter at Grit X Pro og den eksterne enheten kobles sammen.
  7. Du skal nå kunne se pulsen din på både Polar-klokken og den eksterne enheten. Når du er klar, er det bare å starte treningsøkten på den eksterne enheten. For å registrere treningsøkten med klokken kan du gå tilbake til førtreningsmodus og begynne registreringen ved å trykke på OK.

Slutt å dele puls

Velg Stopp deling. Pulsdeling avsluttes også når du forlater førtreningsmodus eller slutter å registrere treningen.