Knappefunksjoner og bevegelser

Klokken din har fem knapper med ulike funksjonaliteter avhengig av situasjonen de brukes i. Se tabellene nedenfor for å finne ut hvilke funksjonaliteter knappene har i ulike modi.

Tidsvisning og meny

LYS TILBAKE OK OPP/NED

Lys opp displayet

I tidsvisning trykker du for å vise batteristatussymbolet

Trykk på og hold inne for å låse knappene og berøringsdisplayet

Gå til menyen

Gå tilbake til forrige nivå

Innstillinger er uendret

Avbryt valg

Trykk på og hold nede for å gå tilbake til tidsvisning fra menyen

Trykk på og hold nede i tidsvisning for å starte tilkobling og synkronisering

Bekreft valget som vises på displayet

Trykk på og hold nede for å gå til førtreningsmodus

Trykk for å se flere detaljer om informasjonen som vises på klokkeskjermen

Endre klokkens utseende i tidsvisning

Bla gjennom valglister

Juster en valgt verdi

Førtreningsmodus

LYS TILBAKE OK OPP/NED

Lys opp displayet

Trykk på og hold inne for å låse knappene

Trykk for å gå til hurtigmeny

Gå tilbake til tidsvisning

Start en treningsøkt

Bla gjennom sportsliste

Under trening

LYS TILBAKE OK OPP/NED

Lys opp displayet

Trykk på og hold inne for å låse knappene

Legg inn en pause i treningen ved å trykke én gang

Trykk på og hold nede mens økten er satt på pause for å stoppe økten

Markér en etappe

Fortsett treningsregistreringen når den er satt på pause

Endre treningsvisning

Berøringsdisplay i farger

På berøringsdisplayet i farger, som alltid er på, kan du enkelt sveipe mellom forskjellige klokkevisninger, gjennom lister og menyer, og du kan velge elementer ved å trykke på displayet.

• Sveip oppover eller nedover for å bla i menyen.
  • I tidsvisning sveiper du mot venstre eller høyre for å veksle mellom forskjellige utseender på klokken. De forskjellige utseendene viser forskjellig informasjon.
  • I tidsvisning sveiper du oppover fra bunnen av displayet for å vise varsler og hente fram musikkontroll.
  • Trykk på displayet for å se mer detaljert informasjon.

Merk at berøringsdisplayet er deaktivert under treningsøkter. For å sikre at berøringsdisplayet fungerer som det skal, må du tørke smuss, svette eller vann av displayet med en klut. Berøringsdisplayet reagerer ikke på riktig måte hvis du har på deg hansker når du forsøker å bruke det.

Vise varsler

Den røde prikken nederst på displayet viser om du har nye varsler. Sveip oppover fra bunnen av displayet for å vise varsler.

I tidsvisning sveiper du oppover fra bunnen av displayet for å vise varsler.

Trykkfunksjon

Trykk bestemt på displayet med to fingre for å registrere en etappe under en treningsøkt. Merk at trykkfunksjonen ikke er en berøringsdisplayfunksjon.

Bevegelse for å aktivere bakgrunnslyset

Bakgrunnslyset slår seg automatisk på når du vender håndleddet for å se på klokken.