Muziekbediening

Bedien de muziek en de media op je smartphone met je horloge tijdens je trainingssessies en vanuit de tijdweergave wanneer je niet traint. Schakel de muziekbediening in vanuit Instellingen > Algemene instellingen > Muziekbediening. Je kunt je muziek regelen vanuit de trainingsweergave of vanuit de displayweergave in de tijdweergave, of allebei. Kies Trainingsweergave om de muziek te regelen tijdens je trainingssessies. Kies als je niet traint Displayweergave om toegang te krijgen tot de muziekbediening vanuit de tijdweergave met de muziekbediening-displayweergave Je kunt de muziekbediening-displayweergave toevoegen via de Opties voor displayweergaven > Muziekbediening.

Muziekbediening is beschikbaar voor iOS en Android smartphones. Als je muziekbediening wilt gebruiken, moet de Polar Flow app op je telefoon zijn geactiveerd en moet de smartphone ook zijn gekoppeld aan je horloge. Zie Een mobiel apparaat met je horloge koppelen voor instructies. Je ziet de instelling voor de muziekbediening nadat je je horloge met je smartphone hebt gekoppeld via de Flow app. Als je de configuratie van je horloge via de Polar Flow app hebt uitgevoerd, is je horloge al gekoppeld met je smartphone.

Vanuit de displayweergave

Als je niet traint, kun je vanuit de tijdweergave de muziek en media bedienen in de displayweergave Muziekbediening.

• Veeg naar links/rechts in de tijdweergave om naar de displayweergave Muziekbediening te bladeren.
  • Gebruik de knoppen om muziek af te spelen, te pauzeren of tussen de nummers te schakelen.
  • Tik op om de volumebediening te openen

Tijdens de training

Als je ervoor kiest om je muziek te bedienen vanuit de trainingsweergave, wordt de trainingsweergave met de muziekbediening ingeschakeld als de speler aanstaat en een trainingssessie is gestart.

• Druk op de knop OMHOOG om naar de trainingsweergave met muziekbediening te scrollen tijdens een trainingssessie.
  • Druk op de knop OK om de knoppen vorige/volgende en pauzeren/afspelen weer te geven. Ga naar het vorige of volgende nummer met de knoppen OMHOOG/OMLAAG en pauzeer met de knop OK. Druk op de knop LICHT om de volumebediening te openen.