Udskiftelige armbånd

Grit X Pro bruger en standardrem på 22 mm. Med de udskiftelige armbånd kan du gøre dit ur personligt, så det passer til enhver situation og stil, og så du kan have det på hele tiden og få mest muligt ud af aktivitetsmåling 24/7, stabil pulsmåling og registrering af søvn.

Vi anbefaler, at du undgår metalremme, da den kan påvirke GPS-nøjagtigheden.

Sådan skifter du armbåndet

Det er hurtigt og nemt at skifte urrem med fjederstænger. Vælg din foretrukne urrem fra Polars udvalg, eller brug en anden urrem, der bruger 22 mm fjederstænger.

1. For at tage en rem af skal du trække udløserpinden indad og trække remmen væk fra uret.
  2. For at fastgøre en rem skal du indsætte stiften (den modsatte side af udløserpinden) i stifthullet på uret.
  3. Træk udløserpinden indad, og niveller den anden ende af stiften med hullet på uret.
  4. Slip pinden for at låse remmen på plads.