Felsökning

Följande felsökning gäller för användare av både Windows och Mac OS.

Kontrollera alltid att:

• du har installerat alla tillgängliga uppdateringar för ditt operativsystem,
  • du har installerat alla tillgängliga uppdateringar för din webbläsare,
  • du har installerat alla tillgängliga uppdateringar av drivrutiner för hårdvaran.

Polar GoFit inloggningssida laddas inte

Kontrollera att:

• du använder Polar GoFit hemsida för att logga in (www.polargofit.com),
  • du är ansluten till Internet (kontakta skolans IT-administratör för hjälp),
  • du använder en kompatibel webbläsare (Microsoft Internet Explorer 9 eller senare, Apple Safari 4 eller senare, Mozilla Firefox 3 eller senare, Google Chrome 12.0.1271.97m eller senare) och
  • din webbläsares proxyinställningar är korrekta (kontakta skolans IT-administratör för hjälp).

Jag kan inte logga in på Polar GoFit

Kontrollera att:

• du använder Polar GoFit hemsida för att logga in (www.polargofit.com),
  • du använder rätt användarinformation,
  • du är ansluten till Internet (kontakta skolans IT-administratör för hjälp),
  • du använder en kompatibel webbläsare (Microsoft Internet Explorer 9 eller senare, Apple Safari 4 eller senare, Mozilla Firefox 3 eller senare, Google Chrome 12.0.1271.97m eller senare) och
  • din webbläsares proxyinställningar är korrekta (kontakta skolans IT-administratör för hjälp).