Kursutvärdering

De vanligaste utvärderingstyperna är fördefinierade i webbtjänsten. Du kan även redigera, ta bort och lägga till nya utvärderingstyper. Se Konfigurera utvärderingstyper för anvisningar om hur du lägger till och redigerar utvärderingstyper.

Utvärderingstyper som standard:

Bokstäver uppdelade Bokstäver Siffror (1-5) Siffror (4-10) Godkänd/underkänd Grundläggande Avancerad OS-medaljer
A+ A 5 10 Godkänd Utmärkt Överträffar förväntningarna Guld
A B 4 9 Underkänd Toppen Möter förväntningarna Silver
A- C 3 8 Tillfredsställande Behöver bli bättre Brons
B+ D 2 7 Behöver bli bättre
B E 1 6 Underkänd
B- F 5
C+ 4
C
C-
D+
D
D-
E
F

Polars lösningar för aktivitetsmätning och pulsmätning ger lärare objektiva utvärderingsverktyg. De möjliggör utvärdering baserat på ansträngning, inte bara teknik.

Se Analysera aktivitetsinformation och Analysera pulsinformation i boken Lektioner för livet.