Sykekurssin luominen

1. Siirry kohtaan Kurssit.
  2. Napsauta Luo kurssi.
  3. Syötä Kurssin tiedot (kurssin nimi, aloituspäivämäärä, lopetuspäivämäärä ja arviointiasteikko).
  4. Syötä Sykekurssin asetukset (tavoitealue, aika tavoitealueella, näytetäänkö kalorit, näytetäänkö oppilaan nimi vai ID Polar GoFit -sovelluksessa). Lisätietoja tavoitealueista on kohdassa Tavoitealueet ja merkit.
  5. Napsauta Lisää oppilaita. Kun olet lisännyt oppilaat, verkkopalvelu ohjaa sinut takaisin kurssisivulle. Lisätietoja on kohdassa Oppilaiden lisääminen sykekurssille.
  6. Napsauta Määritä laitteita. Kun olet hyväksynyt laitemääritykset, verkkopalvelu ohjaa sinut takaisin kurssisivulle. Lisätietoja on kohdassa Sykkeenmittauslaitteiden määrittäminen.
  7. Kun olet lisännyt oppilaat ja määrittänyt laitteet, napsauta Tallenna. Ohjelma ohjaa sinut takaisin Kurssit-sivulle.

Kun luot kurssin, oppilaiden lisäämistä tai laitteiden määrittämistä ei ole pakko suorittaa heti. Voit lisätä (uusia) oppilaita ja määrittää (lisää) laitteita milloin tahansa.

Käynnissä olevaa tai tulevaa sykekurssia voi muokata Polar GoFit -palvelussa milloin tahansa. Aloituspäivämäärää ei kuitenkaan voi muuttaa kurssin tallentamisen jälkeen. Lisätietoja on kohdassa Sykekurssin muokkaaminen.

Myös harjoituksen tavoitetta (tavoitealuetta ja aikaa tavoitealueella) voi muuttaa Polar GoFit -sovelluksessa. Jos harjoituksen tavoitetta muutetaan Polar GoFit -sovelluksessa, muutos synkronoidaan Polar GoFit -palveluun.