Polar GoFit käyttöohje opettajalle

Yksilöllistä terveys- ja liikuntakasvatusta, johon sisältyvät sykkeen mittaus ja kuntoarvio.

Polar GoFit on liikuntaympäristö, johon sisältyvät sykkeen mittaus ja kuntoarvio. Sen avulla voit seurata, analysoida ja arvioida oppilaidesi fyysistä aktiivisuutta helposti verkossa. Se auttaa motivoimaan heitä noudattamaan terveellisempiä elämäntapoja ja opettamaan mieleenpainuvalla tavalla – ja tuo liikettä elämään.

Polar GoFit on kaksiosainen: siihen kuuluvat Polar GoFit -verkkopalvelu (polargofit.com) ja Polar GoFit -sovellus.

Polar GoFit -verkkopalvelua käytetään seuraaviin tarkoituksiin:

• opettajien ja oppilaiden tilien hallinta
  • koulun sykkeenmittauslaitteiden hallinta
  • arviointiasteikkojen hallinta
  • sykekurssien pitäminen sekä kurssin asetusten ja osallistujien hallinta
  • kuntotestien järjestäminen
  • kurssien yhteenvetojen laatiminen
  • Kurssin arviointi- ja Oppilaan arviointi -raporttien luominen
  • Koulun raportin luominen.

Polar GoFit -sovellusta käytetään seuraaviin tarkoituksiin:

• sykeperusteisiin kursseihin liittyvien oppituntien pitäminen
  • oppilaiden sykkeiden seuranta tuntien aikana
  • palautteen antaminen välittömästi sykeperusteisten tuntien jälkeen.

Kirjaudu sisään

Kirjaudu verkkopalveluun Polar GoFit -palvelun aloitussivulla (www.polargofit.com). Ensimmäinen opettajatunnus luotiin lisenssien hankinnan yhteydessä. Tervetulosähköposti sisälsi linkin tilin salasanan valitsemiseksi. Lisää opettajatunnuksia voidaan luoda kirjautumisen jälkeen. Sekä opettajat että oppilaat kirjautuvat palveluun samalla sivulla.

Yleiset vaatimukset:

• Polar GoFit -tili
  • Internet-yhteydellä varustettu tietokone, jolla pääsee Polar GoFit -verkkopalveluun

Sykeperusteisten tuntien pitäminen edellyttää lisäksi seuraavaa:

• iPad tai Google Chromebook sekä luotettava ja nopea mobiilidata- tai Wi-Fi-yhteys
  • Polar GoFit iOS ‑sovellus App Store -kaupasta tai Polar GoFit Chromebook ‑sovellus Google Play -kaupasta
  • Polar GoFit -yhteensopivat sykkeenmittauslaitteet

Verkkoselaimet

Suosittelemme modernien verkkoselaimien uusimpien versioiden käyttöä.

Emme suosittele Internet Explorerin käyttöä.

iPad

• iPadOS versio 13.2 tai uudempi

Chromebook

• Chromebook, jossa Bluetooth 5.0 tai uudempi

Polar GoFit -yhteensopivat laitteet

Polar GoFit -sovellus käyttää Bluetooth®-teknologiaa ja on yhteensopiva useiden Polar-sykesensoreiden ja -kellojen kanssa. Lisätietoa yhteensopivista sykesensoreista on kohdassa Polar GoFit -yhteensopivat laitteet.

Välityspalvelimen asetukset

Tarkista, että selaimesi välityspalvelimen asetukset ovat oikein. Jos tarvitset apua selaimen asetusten määrittämisessä, käänny koulusi IT-tuen puoleen.

Tietoja käyttöohjeesta

Käyttöohjeessa on ohjeet verkkopalvelun eri osa-alueiden käyttöön. Voit ladata koko käyttöohjeen PDF-muodossa napsauttamalla vasemmanpuoleisessa navigointipalkissa 'Lataa PDF-muodossa'.

Tietoja Polar GoFit -sovelluksesta

Opettajat tarkkailevat ja jakavat syketietoja liikuntatuntien aikana Polar GoFit iPad-sovelluksen tai Chromebook-sovelluksen avulla. Polar GoFit -sovelluksen ja -verkkopalvelun välinen tiedonsiirto tapahtuu automaattisesti.

Käyttöoikeussopimus

Kunkin opettajan on hyväksyttävä käyttöoikeussopimus kirjautuessaan verkkopalveluun ensimmäisen kerran. Käyttöoikeussopimuksen voi avata napsauttamalla Polar GoFit -palvelussa sivun alalaidassa kohtaa Käyttöehdot.