Olet täällä: Polar GoFit > Polar GoFit

Polar GoFit käyttöohje opettajalle

Tervetuloa Polar GoFit -verkkopalvelun käyttäjäksi! Polar GoFit on osa Polar Liikuntakasvatus -ratkaisua. Se tukee aktiivisuuden ja sykkeen mittausta. Verkkopalvelun avulla niin opettajat kuin oppilaatkin voivat seurata oppilaiden päivittäistä aktiivisuutta ja eri aktiivisuusalueilla vietettyä aikaa. Sen avulla opettajat ja oppilaat voivat myös seurata oppilaiden sykettä ja eri sykealueilla vietettyä aikaa liikuntatuntien aikana. Lisäksi Polar GoFit -verkkopalvelussa on manuaalinen fyysisen toimintakyvyn mittausjärjestelmä.

Opettajat voivat hyödyntää Polar GoFit -palvelua liikunnan ja terveystiedon opetuksessa sekä fyysisen toimintakyvyn mittauksissa. He voivat myös seurata ja pitää kirjaa kunkin oppilaan ahkeruudesta ja kehityksestä koulussa ja vapaa-ajalla. Palvelussa voi luoda vaivattomasti erilaisia raportteja ja seurata oppilaiden kehittymistä pitkällä aikavälillä. Tietoja voidaan myös jakaa vanhempien ja muiden sidosryhmien kesken.

Oppilaat voivat seurata Polar GoFit -palvelussa omia aktiivisuus- ja syketietojaan sekä mittaustuloksiaan. Polar GoFit auttaa heitä oppimaan terveellisen elämäntavan.

Kirjaudu sisään

Kirjaudu verkkopalveluun Polar GoFit -palvelun aloitussivulla (www.polargofit.com). Ensimmäinen opettajatunnus luotiin lisenssien hankinnan yhteydessä. Tervetulosähköposti sisälsi linkin tilin salasanan valitsemiseksi. Lisää opettajatunnuksia voidaan luoda kirjautumisen jälkeen. Sekä opettajat että oppilaat kirjautuvat palveluun samalla sivulla.

Yleiset vaatimukset:

 • Polar GoFit -tili
 • Internet-yhteydellä varustettu tietokone, jolla pääsee Polar GoFit -verkkopalveluun

Sykeperusteisten tuntien pitäminen edellyttää lisäksi seuraavaa:

 • iPad sekä luotettava ja nopea mobiilidata- tai wifi-yhteys
 • Polar GoFit -sovellus, jonka voi ladata App Store -kaupasta
 • Polar GoFit -yhteensopivat sykesensorit ja kiinnitysvyöt

Aktiivisuuskurssien pitäminen edellyttää lisäksi seuraavaa:

 • FlowLink-tiedonsiirtoyksikkö, WebSync-ohjelma ja vapaa USB-portti FlowLink-tiedonsiirtoyksikköä varten
 • Activariumin pelaamiseen vaaditaan Adobe Flash Player

Verkkoselaimet

 • Google Chrome 49 tai uudempi
 • Internet Explorer 11 tai uudempi
 • Mozilla Firefox 45 tai uudempi
 • Microsoft Edge 13 tai uudempi
 • Apple Safari 6.2 tai uudempi

iPad

 • 3. sukupolvi, 4. sukupolvi, iPad Air, iPad Mini

iOS

 • iOS 9.3 tai uudempi

Polar GoFit -sovellus käyttää Bluetooth®-teknologiaa ja on yhteensopiva useiden Polar-sykesensoreiden kanssa. Lisätietoa yhteensopivista sykesensoreista on kohdassa Polar GoFit -yhteensopivat laitteet.

Välityspalvelimen asetukset

Tarkista, että selaimesi välityspalvelimen asetukset ovat oikein. Jos tarvitset apua selaimen asetusten määrittämisessä, käänny koulusi IT-tuen puoleen.

Tietoja käyttöohjeesta

Käyttöohjeessa on ohjeet verkkopalvelun eri osa-alueiden käyttöön. Voit ladata koko käyttöohjeen PDF-muodossa napsauttamalla vasemmanpuoleisessa navigointipalkissa 'Lataa PDF-muodossa'.

Tietoja Polar GoFit -sovelluksesta

Opettajat tarkkailevat ja jakavat syketietoja liikuntatuntien aikana Polar GoFit iPad-sovelluksen avulla. Polar GoFit -sovelluksen ja -verkkopalvelun välinen tiedonsiirto tapahtuu automaattisesti.

Tietoja Liikettä elämään -kirjasta

Liikettä elämään on Polar-kasvatusteknologiaa käsittelevä opettajan ohjekirja. Siinä annetaan ohjeita siihen, miten oppilaita voidaan motivoida uuden teknologian avulla aktiiviseen elämäntapaan. Kirja on myynnissä erikseen.

Käyttöoikeussopimus

Kunkin opettajan on hyväksyttävä käyttöoikeussopimus kirjautuessaan verkkopalveluun ensimmäisen kerran. Käyttöoikeussopimuksen voi avata napsauttamalla Polar GoFit -palvelussa sivun alalaidassa kohtaa Käyttöehdot.