Vianmääritys

Seuraavat ratkaisut pätevät sekä Windows- että Mac-ympäristössä ilmeneviin ongelmiin.

Tarkista aina ensin, että

• olet asentanut kaikki käyttöjärjestelmäsi päivitykset
  • olet asentanut kaikki selaimesi päivitykset
  • olet asentanut kaikki laitteiston ajureiden päivitykset.

Polar GoFit -palvelun kirjautumissivu ei avaudu

Tarkista, että

• käytät kirjautumiseen Polar GoFit -palvelun aloitussivua (www.polargofit.com)
  • Internet-yhteytesi on kunnossa (pyydä tarvittaessa apua koulusi IT-tuesta)
  • käytät palvelun kanssa yhteensopivaa selainta (Microsoft Internet Explorer 9 tai uudempi, Apple Safari 4 tai uudempi, Mozilla Firefox 3 tai uudempi, Google Chrome 12.0.1271.97m tai uudempi) ja
  • selaimesi välityspalvelimen asetukset ovat oikein (pyydä tarvittaessa apua koulusi IT-tuesta).

Kirjautuminen Polar GoFit -palveluun ei onnistu

Tarkista, että

• käytät kirjautumiseen Polar GoFit -palvelun aloitussivua (www.polargofit.com)
  • olet kirjoittanut käyttäjätunnuksesi oikein
  • Internet-yhteytesi on kunnossa (pyydä tarvittaessa apua koulusi IT-tuesta)
  • käytät palvelun kanssa yhteensopivaa selainta (Microsoft Internet Explorer 9 tai uudempi, Apple Safari 4 tai uudempi, Mozilla Firefox 3 tai uudempi, Google Chrome 12.0.1271.97m tai uudempi) ja
  • selaimesi välityspalvelimen asetukset ovat oikein (pyydä tarvittaessa apua koulusi IT-tuesta).