Navodila za uporabo za Polar OH1

Ta navodila za uporabo vam bodo pomagala pri uporabi vaše nove naprave OH1. Za video učne programe OH1 in pogosta vprašanja obiščite support.polar.com/en/OH1.

Uvod

Čestitke ob nakupu vaše nove naprave Polar OH1!

Naprava Polar OH1 je kompaktni senzor optičnega merjenja srčnega utripa, ki na vašo ropi ali sencah meri vaš srčni utrip. Je vsestranski in ponuja odlično možnost za pasove za okrog prsi za srčni utrip in srčni utrip na roki. Z napravo Polar OH1 lahko v realnem času posredujete srčni utrip športni uri, pametni uri ali aplikaciji Polar Beat oz. kateri koli drugi aplikaciji za fitnes prek povezave Bluetootha ter hkrati tudi na naprave ANT+. Polar OH1 ima vgrajen pomnilnik, tako da lahko vadbo pričnete samo z OH1 in kasneje prenesete podatke o vadbi v telefon. Na voljo je z udobnim pralnim trakom za okrog roke in sponko za traku plavalnih očal (pri Polar OH1 + embalaža izdelka).

Uporablja se lahko tudi z aplikacijo Polar Club, Polar GoFit in Polar Team.

Povežite se v ekosistem Polar in čim bolj izkoristite napravo OH1

Aplikacijo Polar Flow ali Polar Beat lahko kupite v trgovini App Store® ali Google PlayTM. Svojo napravo OH1 po treningu sinhronizirajte z eno od aplikacij, da dobite takojšnji pregled rezultatov treninga in povratne informacije o svoji zmogljivosti.

Prek programske opreme FlowSync na računalniku ali prek mobilnih aplikacij sinhronizirajte svoje podatke treninga s spletno storitvijo Polar Flow. Spletna storitev vam omogoča, da načrtujete svojo vadbo, sledite svojim dosežkom, pridobite navodila in si ogledate natančno analizo rezultatov treninga. S svojimi dosežki seznanite vse svoje prijatelje, poiščite osebe, ki prav tako vadijo, in poiščite motivacijo v družbenih skupnostih za trening. Vse to je na voljo na spletni strani polar.com/flow.