You are here: Za začetek > Uvod

Uporabniški priročnik za Polar OH1

Ta uporabniški priročnik vam bo pomagal pri uporabi vaše nove naprave OH1. Za videoposnetke z nasveti za uporabo OH1 ter pogosta vprašanja in odgovore obiščite spletno stran support.polar.com/en/OH1.

Uvod

Čestitke za vašo novo napravo Polar OH1! Polar OH1 je optični senzor srčnega utripa, ki ga lahko nosite na podlakti ali nadlakti. Lahko ga uporabite kot samostojno vadbeno napravo, ki beleži in shranjuje podatke, ali kot senzor srčnega utripa skupaj z zapestno enoto Polar. Ko napravo OH1 uporabite kot senzor srčnega utripa, ta v vašo zapestno napravo Polar pošilja podatke o srčnem utripu.

Naprava OH1 je združljiva z zapestnimi enotami Polar, ki uporabljajo tehnologijo Bluetooth, in z aplikacijo Polar Beat. Uporabljate jo lahko tudi skupaj z aplikacijami Polar Club, Polar GoFit in Polar Team. Poleg tega je združljiva tudi z napravami iOS in Android, ki podpirajo standardni profil merjenja srčnega utripa prek povezave Bluetooth.

Povežite se v ekosistem Polar in čim bolj izkoristite napravo OH1.

Aplikacijo Polar Flow lahko kupite v trgovini App Store® ali Google PlayTM. Svojo napravo OH1 po vadbi sinhronizirajte z aplikacijo Flow, da dobite takojšnji pregled rezultatov vadbe in povratne informacije o svoji zmogljivosti.

Prek programske opreme FlowSync v računalniku ali aplikacije Flow svoje vadbene podatke sinhronizirajte s spletno storitvijo Polar Flow. Spletna storitev vam omogoča, da načrtujete svojo vadbo, sledite svojim dosežkom, pridobite navodila ter si ogledate natančno analizo rezultatov vadbe in dejavnosti. S svojimi dosežki seznanite vse svoje prijatelje, poiščite prijatelje, ki izvajajo enako vadbo kot vi, in poiščite motivacijo v svojih družbenih skupnostih za vadeče. Vse to je na voljo na spletnem mestu flow.polar.com.