Batteri

Polar oppfordrer deg til å minimere mulige effekter fra avfall på miljøet og menneskers helse ved å følge lokale forskrifter for avhending av avfall, og når det er mulig, å avlevere utgåtte produkter ved egne avfallsmottak for elektronisk avfall. Ikke kast dette produktet i restavfallet.

Lad batteriet på OH1

OH1 har et innvendig, oppladbart batteri. Oppladbare batterier har et begrenset antall ladesykluser. Du kan lade og utlade batteriet mer enn 300 ganger før det skjer en merkbar nedgang i kapasiteten. Antallet ladesykluser varierer også etter bruk og driftsforhold.

Ikke lad batteriet i temperaturer under 0°C eller over 40°C, eller når ladekontaktene er våte.

Bruk USB-adapteren som følger med i produktsettet for å lade batteriet via USB-porten på datamaskinen. Du kan også lade batteriet via et vegguttak. Bruk en USB-strømadapter (følger ikke med i produktsettet) ved lading via et vegguttak. Hvis du bruker en USB-strømadapter, må du kontrollere at adapteren er merket med "effekt 5V DC" og at den tilfører minst 500 mA. Bruk kun en USB-strømadapter med tilstrekkelig sikkerhetsgodkjenning (merket med "LPS", "Limited Power Supply" eller "UL listed").

Før lading må du kontrollere at det ikke er fukt, hår, støv eller skitt på OH1 eller kontaktene på USB-adapteren for OH1. Tørk forsiktig bort eventuell smuss og blås av støv. Ikke bruk skarpe rengjøringsverktøy som kan lage riper.

Hvis du vil lade opp via datamaskinen din, kobler du bare OH1 til datamaskinen. Da blir enheten synkronisert med FlowSync samtidig.

1. Sett sensoren i USB-adapteren med linsen opp, slik at kontaktene på sensoren og USB-adapteren berører hverandre (bilde 1).
  2. Koble USB-adapteren til USB-porten på en datamaskin eller et vegguttak for USB-enheter (bilde 2).