Polar OH1 használati útmutató

Ez a használati útmutató segíti a kezdeteket az új OH1 készülékkel. Az OH1-re vonatkozó oktatóvideók és GYIK megtekintéséhez látogass el a következő oldalra: support.polar.com/en/OH1.

Bevezetés

Gratulálunk az új Polar OH1 készülékedhez!

A Polar OH1 egy kompakt optikai pulzusmérő érzékelő, amely a karra vagy a homlokra helyezve méri a pulzust. A sokoldalú eszköz nagyszerű alternatívát jelet a mellkaspántos vagy csuklópántos pulzusmérő eszközökre. A Polar OH1 segítségével valós időben tekintheted meg pulzusodat a sportórádon, az okosórádon, illetve a Polar Beat vagy egyéb fitneszalkalmazásban vagy Bluetooth-on keresztül, és ezzel egyidőben az ANT+ eszközökön. A Polar OH1 beépített memóriával rendelkezik, így edzhetsz egyedül az OH1 készülékkel, és az edzésadatokat később átküldheted a telefonodra. Egy kényelmes, mosógépben mosható karpántot és egy úszószemüvegpánt rögzítőcsatot mellékelünk hozzá (a Polar OH1 + termékcsomagban).

Használható továbbá a Polar Club, a Polar GoFit és a Polar Team alkalmazással.

Csatlakozz a Polar hálózatához, és hozd ki a legtöbbet OH1 készülékedből.

Töltsd le a Polar Flow alkalmazást vagy a Polar Beat alkalmazást az App Store® vagy a Google PlayTM webáruházból. Az edzéseredmények és a teljesítmény azonnali áttekintéséhez és a visszajelzés azonnali megtekintéséhez edzés után szinkronizáld OH1 készülékedet az alkalmazások egyikével.

Szinkronizáld a Polar Flow webszolgáltatás elküldött edzésadataidat a FlowSync szoftverrel számítógépeden vagy a mobilalkalmazásokon keresztül. A webes felületen megtervezheted edzéseidet, számon tarthatod eredményeidet, valamint útmutatást és részletes elemzést kaphatsz edzéseredményeidről. Oszd meg eredményeidet barátaiddal is, keress edzőpartnereket, és eddz együtt a helyi közösséggel. Mindezt megtalálod a polar.com/flow oldalon.