You are here: Kezdjük el > Bevezetés

Polar OH1 használati útmutató

Ez a felhasználói kézikönyv segíti a kezdeteket az új OH1 készülékkel. Az OH1 videó oktatóanyag és a GYIK megtekintéséhez látogasson el asupport.polar.com/en/OH1 honlapra.

Bevezetés

Gratulálunk az új Polar OH1 készülékéhez! A Polar OH1 egy optikai pulzusmérő, amelyet az alkar vagy a felkar körül kell viselni. Ez önálló oktatóeszközként, amely rögzíti és tárolja az adatokat, vagy egy Polar csuklóegységgel pulzusérzékelőként használható. Amikor pulzusérzékelőként használja, az OH1 a pulzusadatokat a Polar csuklóegységéhez továbbítja.

Az OH1 kompatibilis a Polar csuklóegységekkel a Bluetooth technológiával, valamint a Polar Beat alkalmazással. Használható a Polar Club, a Polar GoFit és a Polar Team alkalmazással is. Ezenkívül kompatibilis az iOS és Android készülékekkel, amelyek támogatják a szabványos Bluetooth pulzus profilt.

Lépjen kapcsolatba a Polar ökoszisztémával és élvezze a legtöbbet az OH1-től

Vegye fel a Polar Flow alkalmazást az App Store-ból® vagy Google Play-bőlTM. Szinkronizálja az OH1-et a Flow alkalmazással az edzés után, és kap egy azonnali áttekintést és visszajelzést az edzési eredményeiről és teljesítményéről.

Szinkronizálja edzési adatait a Polar Flow web service-ekhez a FlowSync szoftverrel a számítógépen vagy a Flow alkalmazáson keresztül. A webszolgáltatásban megtervezheti az edzést, nyomon követheti az eredményeit, útmutatást kaphat és részletesen elemezheti edzési eredményeit. Hagyja, hogy ismerősei tudjanak a teljesítményéről, találjon gyakorlótársakat és szerezzen motivációt a szociális edzőközösségtől. Mindezt megtalálha a polar.com oldalon.