Vi hos Polar Kundeservice er her for at hjælpe dig med at få det fulde udbytte af dit Polar produkt

Fortæl os hvordan vi bedst kan hjælpe dig

Der kan forekomme en mindre forsinkelse i svartider til vores kunder, pga. udbruddet af coronavirus. Vi gør alt, hvad vi kan, for at sørge for, at du får et svar så hurtigt som muligt. Vi beklager ulejligheden og takker for din forståelse.

Reagerer dit ur ikke, eller er det frossent? Synkroniserer det ikke, eller fungerer det ikke, som det skal? Hvis du har prøvet de almindelige fejlfindingstrin, kan du som det sidste prøve, om en nulstilling til fabriksindstillingerne kan hjælpe. Bemærk, at når du gør dette, skal du indstille dit ur fra bunden.

Links til instruktioner til nulstilling til fabriksindstillinger for vores mest populære produkter: Vantage V2/Vantage V/Vantage M/Grit X - Ignite - Unite.

For at opnå optimal ydeevne skal du sørge for at synkronisere dit ur ofte og altid opdatere softwaren til uret, når du bliver bedt om det.

Kontaktformular

De felter, der er markeret med en stjerne (*), er obligatoriske

Følgende oplysninger er med til at give dig en bedre hjælp:

Med henblik på at sikre en problemfri kundeserviceoplevelse bliver den information, som sendes med denne formular, gemt på et kundeservicesystem tilhørende en tredjepart. Dine personlige oplysninger håndteres som beskrevet i Polars privatlivserklæring.

Andre kontaktoplysninger

Desværre tilbyder vi ikke længere telefonsupport på dansk, men du kan ringe til vores andre kundesupport ved at vælge et passende land i rullemenuen.

Hvis dit Polar-produkt har brug for service, bedes du registrere en serviceanmodning.