Hvordan deler jeg billeder sammen med mine træningspas?

Fra Polar Flow-app v.3.2 kan du dele billeder med dine træningsdata og snapshots af kort med dine træningsruter.

Du kan dele dine tidligere træningspas fra dine Nyheder eller fra din træningskalender. Du skal bare kigge efter deleikonet, trykke på det og vælge din foretrukne delemetode.

Feed  eller    ►

• Snapshot er en mulighed for at dele billedet af din træningsrute, hvis du har målt et træningspas med GPS slået til.
  • Brug muligheden for Gallerideling til at dele et billede, du allerede har i dit fotogalleri, og læg træningsdata fra dit pas over det.
  • Tag et billede på stedet for at dele billedet og dine træningsdata, for eksempel når du lige er blevet færdig med træningen og har synkroniseret træningen med Flow.
  • Rediger din oprettelse ved at prøve forskellige billedformer: firkantet, landskab eller portræt, som passer til dit foto. Eller brug filtrene i bunden til at ændre stemningen.

Bemærk, at billeder p.t. ikke overføres automatisk til WhatsApp fra Flow-app iOS. Når du deler et billede, er det kun hashtagget, der vises i beskeden, men billedet overføres ikke. Du kan tilføje billedet manuelt fra din telefons foto-/videobibliotek på samme måde, som du ville føje et billede til en almindelig WhatsApp-besked.