Hvordan kan jeg tjekke mine M600-softwareversioner?

Du bør holde Polar- og Wear OS-softwaren opdateret på din M600 og på den parrede telefon, for at smarturet kan fungere problemfrit.

Her kan du finde ud af, hvordan du ser versionerne af de fire forskellige softwares relateret til din M600.

De nyeste versioner af Polar- og Wear OS-softwaren på din M600:

Wear OS-systemsoftware  2.6
Startapp 2.24.0
Build-nummer OWDB.180305.015
Polar-app 2.3.1

1. Sådan kontrollerer du operativsystemets softwareversion på M600 Wear OS:

1. Tryk på tænd/sluk-knappen på siden for at åbne apps-menuen.
  2. Find Indstillinger og tryk på den.
  3. Tryk på System nederst på listen.
  4. Tryk på Om.
    Kontrollér Build-nummer, hvis du skal kontakte Polar-kundeservice.
  5. Tryk på Versioner.
  6. Kontrollér Wear OS by Google -versionsnummer.
    Kontrollér også versionen af Google Play-tjenester, hvis du skal kontakte Polar-kundeservice.

Lær at opdatere Wear OS-operativsystemet (og Build).

2. Sådan kontrollerer du versionen af Polar-appen:

1. Tryk på forsideknappen af din M600 for at åbne Polar-appen.
  2. Rul ned af hovedmenuen.
  3. Træk det nederste element på menuen op i et par sekunder.
  4. Kontrollér Versionsnummeret.

Lær at opdatere smartwatch-appsene (herunder Polar-appen).

De nyeste versioner af de apps, du har brug for på din telefon:

Android iOS
Wear OS-app (Android Wear) 2.24.0 3.15.6
Polar Flow app Flow App update page

3. Sådan kontrollerer du versionen af Wear OS-appen:

1. Åbn Wear OS-appen på din telefon.
  2. Brugere af Android-telefoner: Tryk på de tre prikker øverst til højre.
    iPhone-brugere: Åbn Settings (Indstillinger).
  3. Gå ind under About (Om).
  4. Brugere af Android-telefoner: Versionsnummer er det nederste element på listen.
    iPhone-brugere: Kontrollér v.-nummer under listen.

4. Sådan kontrollerer du versionen af Polar Flow-appen:

Brugere af Android-telefoner:

1. Åbn Polar Flow-appen på din telefon.
  2. Åbn Flow-appmenuen fra det øverste hjørne til venstre.
  3. Tryk på dit navn/profilbillede.
  4. Rul ned til bunden af siden for at finde Polar Flow-versionsnummeret.

iPhone-brugere:

1. Åbn Polar Flow-appen på din telefon
  2. Åbn Flow-appmenuen fra det nederste hjørne til højre ved at trykke på Mere.
  3. Kontrollér Versionsnummeret nederst på siden.

Lær at opdatere Polar Flow- og Wear OS-appsene på din telefon.

Opdateret: 06.06.2019