Polar Vantage V3

Monipuoliset biomittauslaitteet, AMOLED-näyttö, kaksitaajuus GPS, kartat ja markkinoiden kattavin treeni- ja palautumistyökalujen valikoima. Polar Vantage V3 ‑urheilukello on valmis maailmanluokan suorituksiin.

Polar Ignite 3 Titanium

Polar Ignite 3 Titanium on tyylikäs hyvinvointi- ja fitnesskello, jonka avulla voit elää energisempää elämää. Se seuraa untasi, aktiivisuuttasi ja sykettäsi antaakseen juuri sinulle räätälöityä opastusta.

Polar Ignite 3

Polar Ignite 3 on tyylikäs hyvinvointi- ja fitnesskello, jonka avulla voit elää energisempää elämää. Se seuraa untasi, aktiivisuuttasi ja sykettäsi antaakseen juuri sinulle räätälöityä opastusta.

Polar Pacer Pro

Polar Pacer Pro on huippukevyt uuden sukupolven urheilukello, jossa on integroitu ilmanpainemittari ja edistyksellisiä treeniominaisuuksia juoksun taloudellisuuden, treenien ja suorituskyvyn parantamiseen.

Polar Pacer

Urheilu on yksinkertaista – miksi tehdä siitä monimutkaista? Polar Pacer on pelkistetty urheilukello, jossa on kaikki urheiluun tarvittavat perustoiminnot sekä treeni-, uni- ja palautumistyökaluja, jotka auttavat treenaamaan entistä paremmin.

Polar Vantage V2

Minimalistisen muotoilun, innovatiivisen teknologian sekä älykkäiden treeni- ja palautumistyökalujen tehokas yhdistelmä tekevät Polar Vantage V2:sta tähän asti mahtavimman urheilukellomme.

Polar Grit X Pro

Armeijatason kestävyys, safiirilasi ja erinomainen akun kesto – tämä kello tarjoaa käyttöösi uusia navigointityökaluja, jatkuvasti päällä olevia outdoor-ominaisuuksia sekä Polarin huipputason treeniominaisuuksia.

Polar Vantage M2

Polar Vantage M2 on suunniteltu toimimaan kaikkein kovimmissakin treeneissä. Alan johtava teknologia auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja nousemaan takaisin kehään entistä vahvempana. For that athlete attitude.

Polar Ignite 2

Etsitkö tyylikästä, helppokäyttöistä ja älykästä fitnesskelloa? Polar Ignite 2 täyttää kaikki kolme toivettasi. Monipuolinen ja loistavilla ominaisuuksilla varustettu kello on täydellinen kumppani kaikkiin urheilulajeihin ja elämäntapoihin.

Polar Ignite

Polar Ignite on vedenkestävä fitnesskello, jossa on edistyksellinen sykkeenmittaus ranteesta ja integroitu GPS. Se antaa kattavan kuvan päivästäsi ja opastaa sinua kohti tasapainoisempaa elämää.

Polar Unite

Yksinkertaisen kaunis kello, jossa on henkilökohtainen treeniopastus, ympärivuorokautinen sykkeen ja aktiivisuuden seuranta sekä automaattinen unen ja palautumisen seuranta.

Polar Vantage M

Monipuolinen multisport- ja GPS-juoksukello jokaiselle, joka haluaa rikkoa ennätyksensä. Polar Vantage M on ohut ja kevyt treenikumppani, joka antaa käyttöösi kaikki tarvittavat tiedot suorituksesi parantamiseen.

Polar Grit X

Outdoor-multisportkello lujatekoisella mutta kevyellä rakenteella, erinomaisella akun kestolla ja armeijatason kestävyydellä on tehty ulkonaliikkujille, jotka treenaavat mieluummin poluilla kuin teillä.

Polar M430

GPS-juoksukello, jossa on sykkeenmittaus ranteesta, edistykselliset juoksuominaisuudet ja Polar-juoksuohjelma: Polar M430 on huippuluokan juoksukello hänelle, joka haluaa saavuttaa enemmän.

Polar Verity Sense

Jos liikkumisen vapaus on sinulle tärkeintä, valintasi on joka lajiin sopiva Polar Verity Sense.

Polar H10

Tämä on Polarin kaikkien aikojen tarkin sykesensori, joita pidetään laajasti langattoman sykkeen mittauksen kultaisena standardina.

Polar H9

Luotettava ja korkealaatuinen sykevyö Bluetooth® ja ANT+-yhteydellä arjen treeneihin. Pysy yhteydessä ja liikkeessä.

Polar OH1+

Polar OH1 on optinen sykesensori, jossa yhdistyvät monipuolisuus, mukavuus ja helppous. Voit käyttää sitä joko yksistään tai yhdistää sen Bluetooth®:in ja ANT+:n avulla moniin eri fitness-sovelluksiin, urheilukelloihin ja älykelloihin.

Rannekkeet

Mukauta kello tyyliisi ja tarpeisiisi sopivaksi.

Kiinnitysvyöt

Vaihda tai päivitä Polar-sensorisi kiinnitysvyö tai käsivarsihihna.

Lataus ja kaapelit

Polar-tuotteidesi lataamiseen ja tiedonsiirtoon.

Pidikkeet ja adapterit

Muunna tuotteesi joka tilanteeseen sopivaksi.

[menu_title:HOVER_PANEL_WHO_WE_ARE]

[menu_text:HOVER_PANEL_WHO_WE_ARE]

[menu_title:HOVER_PANEL_SCIENCE]

[menu_text:HOVER_PANEL_SCIENCE]

Polar Grit X ‑outdoor-kellot

Grit X ‑kellot on tehty ulkolajeihin ja suunniteltu kestämään kaikissa ympäristön olosuhteissa. Ne auttavat sinua tutkimaan ympäristöäsi ja varustavat sinut seikkailuihin.

Polar Vantage ‑urheilukellot

Lippulaivasarjamme on räätälöity kovia urheilusuorituksia ja kestävyysharjoittelua varten. Vantage-kellojemme jokainen yksityiskohta on suunniteltu urheilijaa silmällä pitäen.

Polar Pacer ‑multisportkellot

Pacer-sarjan kelloissa on kaikki tarvittavat perustoiminnot, kuten tarkka GPS ja luotettava sykkeenmittaus, sekä treeni-, uni- ja palautumistyökaluja, jotka auttavat jokaista urheilijaa treenaamaan paremmin.

Polar Ignite- fitness- ja hyvinvointikellot

Tyylikäs, helppokäyttöinen ja älykäs – Ignite -kello on täydellinen kumppani jokaiseen treenitavoitteeseen ja elämäntapaan.

Treenien tallentaminen Polar Flow ‑sovelluksella Voit tallentaa treenejä Polar Flow ‑sovelluksella, ja lisäksi voit tallentaa sykkeen käyttämällä sovellukseen yhdistettyä sykesensoria.Treenaaminen Flow-sovelluksen kanssa:Siirry sivun yläreunassa kohtaan Harjoittelu > Aloita .Valitse lajiprofiili napauttamalla lajikuvaketta.Jos haluat... Polar-kuntotesti Polar Flow ‑sovelluksessa Polar-kuntotestin voi tehdä yhteensopivan Polar-sykesensorin ja Polar Flow ‑sovelluksen avulla. Seuraavia Polar-sykesensoreita tuetaan: H9, H10 ja Verity Sense.Sinun on yhdistettävä sykesensori ensin Polar Flow ‑sovellukseen, jotta voit käyttää sitä Flow’n kanssa. Jos olet määrittänyt sensorin... Minkä sensoreiden ja lisävarusteiden kanssa Polar-laitteeni on yhteensopiva? Yhteensopivat sykesensorit H9H10OH1Verity Sense GymLink Bluetooth® GymLink Bluetooth®Bluetooth®Bluetooth®A370xxxxGrit XxxxxGrit X ProxxxxGrit X2 ProxxxxIgnitexxxxIgnite 2xxxxIgnite 3xxxxM200xxxxM400xxxxM430xxxxM460xxxxPacerxxxxPacer ProxxxxUnitexxxxV650xxxxVantage MxxxxVantage M2xxxxVantage... Polar H9- ja H10-sykesensorin vianetsintä Jos H9- tai H10-sykesensorisi ei toimi asianmukaisesti, tee vianetsintä ennen kuin otat yhteyttä lähimpään Polar-palveluun. Ovatko sykesensori ja lähetinyksikkö puhtaat? Noudata hoito-ohjeita varmistaaksesi luotettavan mittauksen ja maksimoidaksesi sykesensorin käyttöiän. Tarkista... Ostitko Polar-tuotteen käytettynä? Jos olet ostanut käytetyn Polar-tuotteen, varmista, että tuote ei enää ole liitettynä edellisen omistajan Polar-tiliin. Se onnistuu, kun palautat tehdasasetukset FlowSync-ohjelman avulla. Ohjeet Polar OH1:n tehdasasetusten palauttamiseen löydät napsauttamalla laitteen artikkelin linkkiä. Asenna... Polar-testit – mitkä niistä sopivat parhaiten minulle? Jos olet ammattiurheilija, VO2max-arvon tietäminen mahdollisimman tarkkaan on tärkeää. Jos taas nautit rennoista sunnuntaipyöräilyistä ja käyt silloin tällöin salilla, laboratoriotestistä tai kenttätestistä uupumukseen asti tuskin on merkittävää hyötyä.Jotta saisit mahdollisimman luotettavia... Voinko vaihtaa pariston/akun Polar laitteeseeni? Polar recommends that an authorized Polar service be used for battery change. You can change the battery also yourself to the latest Polar products. See more here. Miten Polar-sensorin tehdasasetukset palautetaan? Jos Polar‑sensorissa esiintyy ongelmia, voit palauttaa sensorin tehdasasetukset. Huomaa, että tehdasasetusten palauttaminen poistaa kaikki henkilökohtaiset tiedot ja asetukset sensorista. Laitteen asetukset on tämän jälkeen määritettävä uudelleen henkilökohtaista käyttöä varten. Kaikki sensorista... Polar-kuntotestin perusteet Mikä kuntotesti on? Polar-kuntotesti rannesykemittarin kanssa on helppo, nopea ja turvallinen tapa arvioida aerobista (kardiovaskulaarista) kuntoasi levossa. Se on yksinkertainen viisi minuuttia kestävä kuntotasoarviointi, joka antaa arvion maksimihapenottokyvystäsi (VO2max). Kuntotestin laskelma... Polar H9‑ / H10‑ / OH1‑ / Verity Sense ‑sykesensorin yhteensopivuus Mitä mobiililaitteita voin käyttää Polar H9‑, Polar H10‑, Polar OH1‑ ja Polar Verity Sense ‑sykesensorien kanssa? Polar-laitteet toimivat useimpien nykyaikaisten älypuhelinten kanssa. Vähimmäisvaatimukset ovat:iOS-mobiililaitteet, joissa on iOS 13 tai uudempiAndroid-mobiililaitteet, joissa on... H10:n ja H9:n yhteysongelmat Android 13:n kanssa Monissa puhelinmalleissa on ilmennyt Android 13:n päivittämisen jälkeen yhteysongelmia Bluetooth-oheislaitteiden kanssa, mikä vaikuttaa valitettavasti myös joihinkin Polar H9- ja Polar H10 ‑sykesensoriemme käyttäjiin. Nämä ongelmat johtuvat puhelimista ja niiden Android-versiosta. Osa... Tekstiilivyöllä varustetun sykesensorin hoitaminen Sykesensori on huipputekninen laite, jota on käsiteltävä varovasti. Noudata hoito-ohjeita varmistaaksesi luotettavan mittauksen ja maksimoidaksesi sykesensorin käyttöiän.LähetinyksikköIrrota lähetinyksikkö kiinnitysvyöstä jokaisen käyttökerran jälkeen ja kuivaa lähetinyksikkö pehmeällä... Kaikkien tietojesi lataaminen Polar Flow’sta Jos haluat ladata Polar Flow -järjestelmään kertyneet henkilötietosi, toimi seuraavasti.Siirry osoitteeseen https://account.polar.com ja napsauta Kirjaudu sisään.Valtuuta pääsy Polar-tilissä käyttämälläsi sähköpostiosoitteella ja salasanalla.Napsauta vasemmalla näkyvässä valikossa olevaa Lataa... Miten yhdistän H9/H10 -sykesensorin Polar-rannelaitteeseeni? Näiden ohjeiden avulla voit yhdistää H9/H10 -sykesensorin Polar-rannelaitteeseesi. Tarkemmat yhdistämisohjeet löydät laitekohtaisesta käyttöohjeesta. Sinun täytyy kostuttaa sykesensorin kiinnitysvyön elektrodipinnat ja pukea sykesensori yllesi, jotta voit yhdistää sykesensorin Polar-rannelaitteesi... Mitä hyötyä Polar Beat -sovelluksesta on? ​Polarin sensoreiden ja maksuttoman Polar Beat -harjoitussovelluksen avulla saat älypuhelimestasi kuntomittarin. Voit käyttää harjoituksen aikana reaaliaikaisia syketietoja ja ääniohjausta sekä seurata reittiäsi ja kulkemaasi matkaa. Lisäksi saat henkilökohtaista palautetta jokaisesta... Mikä on Polar-tuotteissa käytettävä ANT+™? ANT+™ on Bluetoothin® kaltainen langaton siirtoprotokolla, mutta se ei edellytä erillistä yhdistämistä toisin kuin Bluetooth. Kun lähetät ANT+-signaalin, lähin yhteensopiva ANT+-laite nappaa sen.Polar-sykesensorit H9, H10, OH1 ja Verity Sense ovat yhteensopivia ANT+:n kanssa alkaen seuraavista... Epänormaaleja sykelukemia harjoituksen aikana Sykenäkymä harjoituksen aikana (HR/HR%) Jos harjoitustietokoneen näyttämät sykelukemat ovat jatkuvasti liian alhaisia, tarkista, oletko valinnut laitteessa sykkeen näyttötavaksi prosenttiosuuden maksimisykkeestä (HR%) lyöntien minuutissa (HR) sijaan. Useimmissa Polarin harjoitustietokoneissa on tämä... Polar-tuotteiden vesitiiviys Useimpia Polar-tuotteita voi käyttää uidessa. Ne eivät kuitenkaan ole sukellusmittareita. Älä paina laitteen painikkeita veden alla, jotta laite pysyy vesitiiviinä. Kun mittaat sykettä vedessä GymLink-yhteensopivalla Polar-laitteella ja sykesensorilla, seuraavat seikat voivat aiheuttaa... Aiotko myydä Polar-tuotteesi? Jos myyt Polar-tuotteesi, poista sen yhteys Polar-tiliisi ja poista Polar-laitteeseesi tallennetut tiedot. Se onnistuu, kun palautat tehdasasetukset FlowSync-ohjelman avulla ja poistat laitteen Polar Flow -verkkopalvelun rekisteröityjen tuotteidesi luettelosta.Tehdasasetusten palauttaminenKytke... Miten sykesensorin paristo vaihdetaan? Sykesensorin paristo on mahdollisesti vaihdettava, jos:harjoitustietokone ei näytä sykelukemaasykelukema on epäsäännöllinen tai se ei muutu pitkään aikaansykesymboli ei vilku.Lisätietoa mahdollisista tiedonsiirtohäiriöiden lähteistä on sivulla Epätavallisia sykelukemia harjoituksen aikana. Kun... Epänormaaleja sykelukemia harjoituksen aikana Sykenäkymä harjoituksen aikana (HR/HR%) Jos harjoitustietokoneen näyttämät sykelukemat ovat jatkuvasti liian alhaisia, tarkista, oletko valinnut laitteessa sykkeen näyttötavaksi prosenttiosuuden maksimisykkeestä (HR%) lyöntien minuutissa (HR) sijaan. Useimmissa Polarin harjoitustietokoneissa on tämä... Voinko vaihtaa pariston/akun Polar laitteeseeni? Polar recommends that an authorized Polar service be used for battery change. You can change the battery also yourself to the latest Polar products. See more here. Voiko H10:n yhdistää useisiin laitteisiin? H10:n voi yhdistää useampaan Bluetooth-laitteeseen, mutta yleensä sitä voi käyttää vain yhden kanssa kerrallaan.Polar Beat -sovelluksessa voit kuitenkin ottaa Bluetooth-kaksoisasetuksen käyttöön, jolloin voit käyttää H10-laitetta kahden laitteen kanssa yhtä aikaa. Ne voivat olla esimerkiksi... Voiko syketiedot tallentaa ilman harjoituslaitetta tai -sovellusta? Kyllä voi, mutta harjoitus on aloitettava Polar Beat -mobiilisovelluksella. Polar H10 -sykesensorissa on sisäinen muisti, johon voi tallentaa yhden harjoituksen ilman lähistöllä olevaa sensoriin yhdistettyä harjoituslaitetta tai mobiilisovellusta.Näin se toimii:Pue H10-sensori, jonka olet yhdistänyt... Tekstiilivyöllä varustetun sykesensorin hoitaminen Sykesensori on huipputekninen laite, jota on käsiteltävä varovasti. Noudata hoito-ohjeita varmistaaksesi luotettavan mittauksen ja maksimoidaksesi sykesensorin käyttöiän.LähetinyksikköIrrota lähetinyksikkö kiinnitysvyöstä jokaisen käyttökerran jälkeen ja kuivaa lähetinyksikkö pehmeällä... Polar H9‑ / H10‑ / OH1‑ / Verity Sense ‑sykesensorin yhteensopivuus Mitä mobiililaitteita voin käyttää Polar H9‑, Polar H10‑, Polar OH1‑ ja Polar Verity Sense ‑sykesensorien kanssa? Polar-laitteet toimivat useimpien nykyaikaisten älypuhelinten kanssa. Vähimmäisvaatimukset ovat:iOS-mobiililaitteet, joissa on iOS 13 tai uudempiAndroid-mobiililaitteet, joissa on... Mittaako H10 sykettä uinnin aikana? Kyllä, Polar H10 ‑sykesensoria voi hyvin käyttää uidessa. Kun uit, voit tallentaa sensorin muistiin syketiedoston tai käyttää sensoria sellaisen kellon kanssa, jossa on 5 kHz:n GymLink-yhteys.Kun käytät sensorin sisäänrakennettua muistia, yhdistä H10 Polar Beat ‑sovellukseen ja napauta Sykkeen... Ostitko Polar-tuotteen käytettynä? Jos olet ostanut käytetyn Polar-tuotteen, varmista, että tuote ei enää ole liitettynä edellisen omistajan Polar-tiliin. Se onnistuu, kun palautat tehdasasetukset FlowSync-ohjelman avulla. Ohjeet Polar OH1:n tehdasasetusten palauttamiseen löydät napsauttamalla laitteen artikkelin linkkiä. Asenna... H10:n ja H9:n yhteysongelmat Android 13:n kanssa Monissa puhelinmalleissa on ilmennyt Android 13:n päivittämisen jälkeen yhteysongelmia Bluetooth-oheislaitteiden kanssa, mikä vaikuttaa valitettavasti myös joihinkin Polar H9- ja Polar H10 ‑sykesensoriemme käyttäjiin. Nämä ongelmat johtuvat puhelimista ja niiden Android-versiosta. Osa... Miten yhdistän H9/H10 -sykesensorin Polar-rannelaitteeseeni? Näiden ohjeiden avulla voit yhdistää H9/H10 -sykesensorin Polar-rannelaitteeseesi. Tarkemmat yhdistämisohjeet löydät laitekohtaisesta käyttöohjeesta. Sinun täytyy kostuttaa sykesensorin kiinnitysvyön elektrodipinnat ja pukea sykesensori yllesi, jotta voit yhdistää sykesensorin Polar-rannelaitteesi... Miten Polar-sensorin tehdasasetukset palautetaan? Jos Polar‑sensorissa esiintyy ongelmia, voit palauttaa sensorin tehdasasetukset. Huomaa, että tehdasasetusten palauttaminen poistaa kaikki henkilökohtaiset tiedot ja asetukset sensorista. Laitteen asetukset on tämän jälkeen määritettävä uudelleen henkilökohtaista käyttöä varten. Kaikki sensorista... How can I tell which heart rate sensor is in use with my A370? In addition to its internal optical heart rate sensor your A370 can measure heart rate with Polar Bluetooth heart rate sensors H9 and H10. When you pair and connect a compatible hear rate sensor to your A370, it automatically uses the connected sensor to measure your heart rate during training... Miten Polar H10/H9 päivitetään? Voimme parantaa Polar H10/H9 -sykesensorin toimintaa ja jopa tuoda siihen uusia toimintoja päivitysten avulla. Voit päivittää laiteohjelmiston Polar Beat- tai Polar Flow-mobiilisovelluksen avulla.Laiteohjelmistopäivitysten lataaminen edellyttää, että H10/H9-sykesensori on yhdistetty Polar Flow/Beat... Miten sykesensorin paristo vaihdetaan? Sykesensorin paristo on mahdollisesti vaihdettava, jos:harjoitustietokone ei näytä sykelukemaasykelukema on epäsäännöllinen tai se ei muutu pitkään aikaansykesymboli ei vilku.Lisätietoa mahdollisista tiedonsiirtohäiriöiden lähteistä on sivulla Epätavallisia sykelukemia harjoituksen aikana. Kun... Kuinka pitkän harjoituksen H10:llä voi tallentaa? Polar H10 -sykesensorissa on sisäinen muisti, johon voi tallentaa yhden harjoituksen syketiedot. H10 tallentaa syketiedot kerran sekunnissa, ja yhdessä harjoituksessa voi olla enintään 30+ tunnin tiedot.Harjoitus aloitetaan Polar Beat -mobiilisovelluksella, ja Beat lataa tiedot sensorista... Miten sykesensorin pariston varaus tarkistetaan? Pariston varauksen tason voi tarkistaa Polar Beat -mobiilisovelluksesta. Siirry kohtaan Asetukset > Sykesensori, niin näet tilan.Paristo (CR 2025) kestää jopa 400 tuntia yhden tunnin päivittäisellä sykeharjoittelulla. Kaikkien tietojesi lataaminen Polar Flow’sta Jos haluat ladata Polar Flow -järjestelmään kertyneet henkilötietosi, toimi seuraavasti.Siirry osoitteeseen https://account.polar.com ja napsauta Kirjaudu sisään.Valtuuta pääsy Polar-tilissä käyttämälläsi sähköpostiosoitteella ja salasanalla.Napsauta vasemmalla näkyvässä valikossa olevaa Lataa... H10/H9/OH1-sykesensorin asetusten optimointi Polar Beat on yhteensopiva Polar H10-, H9- ja OH1-sykesensoreiden kanssa.Pue sykesensori päällesi, niin pääset muokkaamaan sensorin asetuksia Polar Beat ‑sovelluksessa. Siirry kohtaan Asetukset > Sykesensori.Napauta Sensorin näkyvyys pois päältä optimoidaksesi sensorin pariston keston ja... Sykesensorin yhdistäminen Polar Beat -sovelluksen Android-versioon Polar Beat on yhteensopiva Polar Bluetooth -sykesensoreiden H9, H10 ja OH1 kanssa.Sykesensori on yhdistettävä suoraan Polar Beat -sovelluksessa.Varmista, että olet sallinut GPS:n puhelimessa ja että olet antanut Polar Beatille oikeuden käyttää sijaintia. Googlen Bluetooth-synkronointia koskevien... Sykesensorin yhdistäminen Polar Beat -sovelluksen iOS-versioon Polar Beat on yhteensopiva Polar Bluetooth Smart -sykesensoreiden H9/H10/OH1 kanssa.Sykesensori on yhdistettävä suoraan Polar Beat -sovelluksessa. Jos olet yhdistänyt sykesensorin mobiililaitteen asetuksissa, Beat-sovellus ei pysty käyttämään sitä. Poista sensorin yhteys asetuksista ja yhdistä... Miten sykesensorin tehdasasetukset palautetaan? Sensorin tehdasasetusten palauttaminen voi auttaa vianetsinnässä.Sykesensorin tehdasasetusten palautus:Poista paristo.Paina metallineppareita, joilla sensori kiinnitetään kiinnitysvyöhön, sormillasi vähintään 10 sekunnin ajan.Odota 30 sekuntia ja aseta paristo takaisin paikalleen.Tehdasasetusten... Riskien minimointi harjoittelun aikana Terveys ja treenaaminenTreenaamiseen saattaa sisältyä joitakin riskejä. Ennen säännöllisen harjoitusohjelman aloittamista on suositeltavaa vastata seuraaviin terveydentilaasi koskeviin kysymyksiin. Jos vastaat myöntävästi yhteenkin seuraavista kysymyksistä, on suositeltavaa käydä... Sydämentahdistin ja Polar-tuotteet Voit käyttää Polar-tuotteita, vaikka käyttäisit sydämentahdistinta tai muuta ihonalaista elektronista laitetta. Polar-tuotteiden ei teoriassa pitäisi pystyä häiritsemään tahdistimen toimintaa, eikä meillä ole tietoja käytännössä tapahtuneista häiriöistä. Emme kuitenkaan anna virallista takuuta... Aiotko myydä Polar-tuotteesi? Jos myyt Polar-tuotteesi, poista sen yhteys Polar-tiliisi ja poista Polar-laitteeseesi tallennetut tiedot. Se onnistuu, kun palautat tehdasasetukset FlowSync-ohjelman avulla ja poistat laitteen Polar Flow -verkkopalvelun rekisteröityjen tuotteidesi luettelosta.Tehdasasetusten palauttaminenKytke... Polar-kuntotesti Polar Flow ‑sovelluksessa Polar-kuntotestin voi tehdä yhteensopivan Polar-sykesensorin ja Polar Flow ‑sovelluksen avulla. Seuraavia Polar-sykesensoreita tuetaan: H9, H10 ja Verity Sense.Sinun on yhdistettävä sykesensori ensin Polar Flow ‑sovellukseen, jotta voit käyttää sitä Flow’n kanssa. Jos olet määrittänyt sensorin... Polar-sykesensorit Polar H10 Polar H9 Polar Verity Sense SykkeenmittausmenetelmäSähköinenSähköinenOptinen sykesensori (toimii 6 LED-valon avulla)KiinnityskohtaRintakehäRintakehäKäsivarsi ja ohimoKäyttöaika400 h400 h20 h LadattavaEiEiKylläWaterproof30 m30 m50 mKiinnitysvyöPolar Pro StrapPolar Soft... Polar-testit – mitkä niistä sopivat parhaiten minulle? Jos olet ammattiurheilija, VO2max-arvon tietäminen mahdollisimman tarkkaan on tärkeää. Jos taas nautit rennoista sunnuntaipyöräilyistä ja käyt silloin tällöin salilla, laboratoriotestistä tai kenttätestistä uupumukseen asti tuskin on merkittävää hyötyä.Jotta saisit mahdollisimman luotettavia... Treenien tallentaminen Polar Flow ‑sovelluksella Voit tallentaa treenejä Polar Flow ‑sovelluksella, ja lisäksi voit tallentaa sykkeen käyttämällä sovellukseen yhdistettyä sykesensoria.Treenaaminen Flow-sovelluksen kanssa:Siirry sivun yläreunassa kohtaan Harjoittelu > Aloita .Valitse lajiprofiili napauttamalla lajikuvaketta.Jos haluat... Polar-kuntotestin perusteet Mikä kuntotesti on? Polar-kuntotesti rannesykemittarin kanssa on helppo, nopea ja turvallinen tapa arvioida aerobista (kardiovaskulaarista) kuntoasi levossa. Se on yksinkertainen viisi minuuttia kestävä kuntotasoarviointi, joka antaa arvion maksimihapenottokyvystäsi (VO2max). Kuntotestin laskelma... Polar H9- ja H10-sykesensorin vianetsintä Jos H9- tai H10-sykesensorisi ei toimi asianmukaisesti, tee vianetsintä ennen kuin otat yhteyttä lähimpään Polar-palveluun. Ovatko sykesensori ja lähetinyksikkö puhtaat? Noudata hoito-ohjeita varmistaaksesi luotettavan mittauksen ja maksimoidaksesi sykesensorin käyttöiän. Tarkista... Polar-tuotteiden vesitiiviys Useimpia Polar-tuotteita voi käyttää uidessa. Ne eivät kuitenkaan ole sukellusmittareita. Älä paina laitteen painikkeita veden alla, jotta laite pysyy vesitiiviinä. Kun mittaat sykettä vedessä GymLink-yhteensopivalla Polar-laitteella ja sykesensorilla, seuraavat seikat voivat aiheuttaa... Mitä hyötyä Polar Beat -sovelluksesta on? ​Polarin sensoreiden ja maksuttoman Polar Beat -harjoitussovelluksen avulla saat älypuhelimestasi kuntomittarin. Voit käyttää harjoituksen aikana reaaliaikaisia syketietoja ja ääniohjausta sekä seurata reittiäsi ja kulkemaasi matkaa. Lisäksi saat henkilökohtaista palautetta jokaisesta... Mikä on Polar-tuotteissa käytettävä ANT+™? ANT+™ on Bluetoothin® kaltainen langaton siirtoprotokolla, mutta se ei edellytä erillistä yhdistämistä toisin kuin Bluetooth. Kun lähetät ANT+-signaalin, lähin yhteensopiva ANT+-laite nappaa sen.Polar-sykesensorit H9, H10, OH1 ja Verity Sense ovat yhteensopivia ANT+:n kanssa alkaen seuraavista... What is the Bluetooth transmission range of Polar H9/H10 HR sensor? The transmission range with H9/H10 is 5 meters (16.4 ft) at the minimum in optimal conditions. Typically the range varies between 10 to 35 meters (32.8 to 114.8 ft), and in extremely rare top outdoors conditions, on an open field, the range can reach even up to 100 meters (328.1 ft). There are... Minkä sensoreiden ja lisävarusteiden kanssa Polar-laitteeni on yhteensopiva? Yhteensopivat sykesensorit H9H10OH1Verity Sense GymLink Bluetooth® GymLink Bluetooth®Bluetooth®Bluetooth®A370xxxxGrit XxxxxGrit X ProxxxxGrit X2 ProxxxxIgnitexxxxIgnite 2xxxxIgnite 3xxxxM200xxxxM400xxxxM430xxxxM460xxxxPacerxxxxPacer ProxxxxUnitexxxxV650xxxxVantage MxxxxVantage M2xxxxVantage... Mistä saan selville Polar-laitteeni sarjanumeron/laite ID:n? Löydät laite ID:n seuraavista valikoista:Polar-laitteen Asetukset-valikkoPolar Flow ‑sovelluksen Laitteet-valikkoPolar Flow ‑verkkopalvelun Tuotteet-valikko.Sarjanumero ja laite ID on painettu myös itse laitteeseen. Tarkista alla olevasta luettelosta, missä ne sijaitsevat laitteessasi. Sarjanumeron...
Ei hakutuloksia
Näytä kaikki

Video tutorials

NEWSLETTER_POPUP

[simple_text:NEWSLETTER/NEWSLETTER_POPUP_TITLE]

[simple_text:NEWSLETTER/NEWSLETTER_POPUP_COPY]

Kun klikkaat Tilaa-painiketta, suostut samalla vastaanottamaan sähköpostia Polarilta ja vahvistat lukeneesi tietosuojakäytäntömme.

[simple_text:NEWSLETTER/NEWSLETTER_POPUP_DISCLAIMER]