Olet täällä: Aloittaminen > M400:n asetusten määrittäminen

M400:n asetusten määrittäminen

Määritä asetukset Polar Flow -verkkopalvelussa. Siellä voit syöttää kerralla kaikki tarkkojen harjoitustietojen edellyttämät fyysiset tietosi. Voit valita M400:n kielen ja ladata laitteeseen uusimman laiteohjelmiston. Asetusten määrittäminen Polar Flow -verkkopalvelussa edellyttää tietokonetta ja Internet-yhteyttä.

Jos käytettävissäsi ei juuri nyt ole tietokonetta ja Internet-yhteyttä, voit aloittaa asetusten määrittämisen laitteesta. Huomaa, että vain osa asetuksista voidaan määrittää laitteen kautta. Varmista paras hyöty M400:sta määrittämällä asetukset Polar Flow -verkkopalvelussa myöhemmin.

M400 on toimitettaessa varastointitilassa. Se aktivoituu, kun kytket sen tietokoneeseen tai USB-laturiin. Jos akku on aivan tyhjä, latausanimaation ilmestyminen näyttöön vie pari minuuttia.

Asetusten määrittäminen Polar Flow -verkkopalvelussa

1. Siirry osoitteeseen flow.polar.com/start ja lataa Polar FlowSync -ohjelma, jonka avulla voit yhdistää M400:n Flow-verkkopalveluun.
  2. Avaa asennuspaketti ja asenna ohjelma näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.
  3. Kun asennus on valmis, FlowSync avautuu automaattisesti ja kehottaa sinua kytkemään Polar-laitteesi.
  4. Kytke M400 tietokoneen USB-porttiin USB-johdolla. M400 aktivoituu, ja sen akku alkaa latautua. Anna tietokoneen asentaa kaikki ehdotetut USB-ajurit.
  5. Flow-verkkopalvelu avautuu automaattisesti verkkoselaimeesi. Luo Polar-tili Polar Flow -verkkopalvelussa tai kirjaudu sisään, jos sinulla on jo tili. Syötä fyysiset asetukset tarkasti, sillä ne vaikuttavat kalorien laskentaan ja muihin Smart Coaching -toimintoihin.
  6. Aloita synkronointi napsauttamalla Valmis, niin asetukset synkronoidaan M400:n ja verkkopalvelun välillä. FlowSync-ohjelman tilaksi vaihtuu Valmis, kun synkronointi on suoritettu loppuun.

Polar Flow -verkkopalvelussa valittavat kielet ovat: Bahasa Indonesia, Čeština, Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português, 简体中文, Русский, Suomi, Svenska tai Türkçe.

Asetusten määrittäminen laitteessa

Kytke M400 tietokoneen USB-porttiin tai USB-laturiin pakkauksessa toimitetulla johdolla. Valitse kieli tulee näyttöön. Valitse English painamalla ALOITA-painiketta. M400 on toimitettaessa vain englanninkielinen, mutta voit lisätä muita kieliä myöhemmin määrittäessäsi asetukset Polar Flow -verkkopalvelussa.

Määritä seuraavat tiedot ja vahvista kukin valinta painamalla Aloita-painiketta. Jos haluat milloin tahansa palata takaisin ja muuttaa asetusta, paina Takaisin-painiketta, kunnes haluamasi asetus tulee näyttöön.

1. Ajan esitystapa: Valitse 12 h tai24 h. Jos valitset 12 h, valitse AM tai PM. Aseta sitten kellonaika.
  2. Päivämäärä: Syötä päivämäärä.
  3. Yksiköt: Valitse metriset (kg/cm) tai brittiläiset (lb/ft) yksiköt.
  4. Paino: Syötä painosi.
  5. Pituus: Syötä pituutesi.
  6. Syntymäaika: Syötä syntymäaikasi.
  7. Sukupuoli: Valitse Mies tai Nainen.
  8. Harjoitustausta: Satunnainen (0–1 t/vko), Säännöllinen (1–3 t/vko), Aktiivi (3–5 t/vko), Huippuaktiivi (5–8 t/vko), Puoliammattim. (8–12 t/vko), Ammattimainen (12+ t/vko). Lisätietoja harjoitustaustasta on kohdassa Fyysiset asetukset.
  9. Valmiina! tulee näyttöön, kun olet määrittänyt asetukset. Tämän jälkeen M400 siirtyy ajannäyttötilaan.