Olet täällä: Aloittaminen > Johdanto

Polar M400 käyttöohje

Esittely

Onnittelut M400:n valinnasta! Innokkaille harjoittelijoille suunnattu M400 on varustettu GPS:llä, Smart Coaching -ominaisuuksilla ja ympärivuorokautisella aktiivisuuden seurannalla. Se auttaa sinua ylittämään rajasi ja pääsemään huippusuoritukseen. Saat yhteenvedon harjoituksestasi heti harjoituksen jälkeen Flow-sovelluksen avulla. Lisäksi voit suunnitella ja analysoida harjoitteluasi tarkasti Flow-verkkopalvelussa.

Tutustu uuteen harjoituskumppaniisi tämän käyttöohjeen avulla. Osoitteessa www.polar.com/en/support/M400 on videotutoriaaleja ja tämän käyttöohjeen viimeisin versio.

M400

Tarkkaile harjoitustietojasi, kuten sykettä, nopeutta, matkaa ja reittiä, sekä kaikkia arkipäivän aktiviteettejasi.

H7-sykesensori

Tuo tarkka reaaliaikainen sykkeesi M400-laitteeseen harjoituksen aikana. Syketietoja käytetään harjoituksen analysoinnissa.

Sisältyy vain M400 ja sykesensori -tuotepaketteihin. Jos hankkimassasi tuotepaketissa ei ollut sykesensoria, ei hätää: voit hankkia sen myöhemmin.

USB-johto

USB-johdon avulla ladataan akku ja synkronoidaan tiedot M400:n ja Polar Flow -verkkopalvelun välillä FlowSync-ohjelman avulla.

Polar Flow -sovellus

Näet harjoitustiedot yhdellä silmäyksellä jokaisen harjoituksen jälkeen. Flow-sovellus synkronoi harjoitustiedot langattomasti Polar Flow -verkkopalveluun. Voit ladata sovelluksen App Store- tai Google Play -kaupasta.

Polar FlowSync -ohjelma

FlowSync-ohjelmalla voit synkronoida tiedot M400:n ja Flow-verkkopalvelun välillä tietokoneen ja USB-johdon avulla. Lataa ja asenna Polar FlowSync -ohjelma osoitteesta www.flow.polar.com/start.

Polar Flow -verkkopalvelu

Suunnittele ja analysoi harjoituksesi tarkasti, mukauta laitteesi ja lue lisätietoja suorituksestasi osoitteesta polar.com/flow