Meny

Vad händer om det finns luckor i elevens pulsdata?

Störningar i Bluetooth-anslutningen kan ibland orsaka luckor i pulsdata för en elev. Genom att kontrollera procent sparade data för eleverna kan du se om data saknas för någon.

Polar GoFit UI saved data percentages

Om eleven hade en klocka går det att fylla i luckorna efteråt genom att synka klockan med Polar GoFit-appen efter träningspasset.

Så här synkar du klockan:

• se till att klockan är inom Bluetooth-räckvidden för din iPad
  • tryck på knappen Synka på displayen Synka klockor
  • starta synkningen från klockan

För att fullständiga pulsdata ska hämtas från elevernas klockor måste du och eleverna göra följande:

• Om klockorna visar fel tid måste de synkroniseras med Polar GoFit-appen innan klassen börjar.
  • Eleverna startar träningspasset från sina klockor (förträningsläge räcker inte – de måste starta träningspasset med någon av sportprofilerna för inomhusträning).
  • Läraren startar klassen från Polar GoFit-appen.
  • Läraren stoppar klassen från Polar GoFit-appen.
  • Eleverna stoppar träningspasset från sina klockor.
  • Klockorna synkroniseras med Polar GoFit-appen.
  • Du får en begäran om Bluetooth-parkoppling från din iPad/Chromebook första gången du synkroniserar klockan med Polar GoFit-appen. Godkänn begäran om parkoppling.

Observera att det inte går att synkronisera Polar-sensorer (H7, H9, H10 och OH1) med Polar GoFit-appen.

Det går inte att synka klockan med Polar GoFit-appen efter ett träningspass med äldre Polar-klockor (A370 och M200) när du använder Polar GoFit Chromebook-appen Polar GoFit iPad-appen 3.0.0 (eller nyare).

Contact Us
Kontakta oss
Request repair
Service

Change region

If your country is not listed on this page, please find your local contact details, retailers and stores and service points on our global site.