Meny

Registrera pulssensorer

Polar pulsmätningsenheter (sensorer och klockor) måste registreras i webbtjänsten Polar GoFit innan de tas i bruk. Om enheterna inte har registrerats i webbtjänsten Polar GoFit kan pulsdata inte överföras från dem till Polar GoFit-programmet.

Kontrollera att du har de numrerade klistermärkena tillgängliga för numrering av enheterna när de har registrerats.

• Logga in på webbtjänsten GoFit (polargofit.com)
  • Gå till Skola i menyn längst upp
  • Gå till fliken Enheter
  • Klicka på knappen Registrera enheter
  • Ange enhetens ID och klicka på Lägg till enhet. En grön bock visas bredvid enhetens ID för att visa att registreringen har genomförts.
  • Märk enheten med klistermärket som har numret som finns på den vänstra sidan av enhetens ID. Den registrerade enheten visas på enhetlistan med detta nummer.
  • Upprepa dessa steg så många gånger som behövs för att registrera alla dina enheter.
  • Klicka på Slutför när du är klar.

Flow-baserade enheter måste också registreras i webbtjänsten Polar Flow. Mer information finns i Kan Flow-baserade Polar-enheter användas med Polar GoFit?

Contact Us
Kontakta oss
Request repair
Service

Change region

If your country is not listed on this page, please find your local contact details, retailers and stores and service points on our global site.