Meny

Polar GoFit-kompatibla enheter

Polar GoFit-appen använder Bluetooth®-teknik och är kompatibel med flera Polar pulssensorer och Polar klockor.

Polar pulssensorer kompatibla med GoFit

H9, H10, OH1 och Verity Sense

Polar H10 heart rate sensorPolar OH1 optical heart rate sensor

Pulssensorer används med bröstbälten eller amband i textil. Bröstbälten och armband finns tillgängliga i storlekarna XS-S och M-XXL. 10-pack tillgängligt.

Polar klockor kompatibla med GoFit

Följande Polar-klockor kan användas som optisk pulssensor med Polar GoFit:

A370, Grit X, Grit X Pro, Ignite, Ignite 2, Ignite 3, M200, M430, Pacer, Pacer Pro, Unite, Vantage M, Vantage M2, Vantage V,Vantage V2

Polar A370 Polar Grit X Polar Ignite Polar M200 Polar M430 Polar Pacer Polar Unite Polar Vantage M Polar Vantage V

Både Polar pulsensorer och Polar klockor måste registreras på webbtjänsten GoFit innan de tas i bruk. Om enheterna inte har registrerats i GoFit kan pulsdata inte överföras från dem till Polar GoFit-program.

Polar klockor kan användas som OHR-sensorer i GoFit-tjänsten, andra funktioner i enheterna kan användas i Polar Flow-tjänsten.

Funktionen “Puls synlig för andra enheter” i Polar Flow måste vara aktiverad i alla sportprofiler innan enheten eller sportprofilen kan användas i Polar GoFit-programmet.

Det går inte att synka klockan med Polar GoFit-appen efter ett träningspass med äldre Polar-klockor (A370 och M200) när du använder Polar GoFit Chromebook-appen eller Polar GoFit iPad-appen 3.0.0 (eller nyare).

Contact Us
Kontakta oss
Request repair
Service

Change region

If your country is not listed on this page, please find your local contact details, retailers and stores and service points on our global site.